Sigaranın İçindekileri Görünce Şoke Olacaksınız!

"Mikroskop Adam" olarak bilinen Barış Ali Dursun, bir sigarayı parçalayıp içinden örnekler aldı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Sosyal medyada Mikroskop Adam olarak bilinen Barış Ali Dursun, bir sigarayı mikroskop altında inceledi. Gördükleri karşısında büyük şoka uğradı.

tv100.com'dan Melahat Ersoy'un haberine göre, Zararları bilinmesine karşın dünyada 1,3 milyar kişi tütün ürünü kullanıyor. Her yıl 6 milyon insan, Türkiye'de ise her yıl yaklaşık 100 bin kişi sigara nedeniyle ölüyor.

Zararları topluma anlatılan sigaranın içinde insan vücuduna zarar veren maddeler bulunuyor. Bu maddeler çeşitli hastalıkları tetiklerken sigara içenler, sigara içinde yer alan maddelerin neler olduğunu da bilmiyor.

Özellikle sigaraya karşı birçok inceleme bulunurken sosyal medyada "Mikroskop Adam" olarak bilinen Barış Ali Dursun, bir sigarayı parçalayıp içinden örnekler aldı.

Aldığı örnekleri mikroskopta inceleyen Mikroskop Adam gördüğü şeyler karşısında şoke oldu. Dursun, sigara içinde bir böcek ve ne olduğunu bilmediği ipliksi maddeler gördü. Dursun sigara içenlere çağrı yaparak içmemelerini söyledi.

Öte yandan söz konusu videoyu yapılan yorumlar dikkat çekti. Bir sosyal medya kullanıcısı, "Yemiyoruz ki dumanı çekiyoruz, sorun yok" diye yazdı. Bir başka kullanıcı ise, "Hem sigara hem protein, kârlıyız" ifadesini kullandı.

Paylaşıma yapılan diğer yorumlar ise şu şekilde: "Yakınca hepsi ölüyor, sorun yok, devam", "Sigara içenler sence bunları umursar mı?"



 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz