Sevda Demirel: 'Bunu Taşımak Utanç Verici'

Geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda objektiflere takılan Sevda Demirel, "Sokaklar güvenli değil" diyerek çantasında taşıdığı biber gazını gösterdi.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Son dönemde yaşanan kadın cinayetlerinin ardından tanınan isimlerden de tepkiler gecikmedi. Geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda objektiflere takılan Sevda Demirel, "Sokaklar güvenli değil" diyerek çantasında taşıdığı biber gazını gösterdi.

Türk magazin camiasının sansasyonel kadınları arasında yer alan manken Sevda Demirel, geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda obejktiflere takıldı. 

İstanbul Fatih'te 19 yaşındaki Semih Çelik'in Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner'i vahşice katletmesinin ardından tepkiler giderek büyüyor. Birçok ünlü olaya tepki gösterirken, Sevda Demirel'den de açıklama geldi. 

"KORKULARLA YAŞIYORUM KENDİ ÜLKEMDE..."

Kadın cinayetleriyle ilgili Demirel, "Korkularla yaşıyorum kendi ülkemde... Yurt dışında bir sürü yere gittim, kendimi orada güvende hissediyorum. Yurt dışında gece çok rahat sokağa çıkabiliyorsunuz" diye konuştu.

"BUNU TAŞIMAK UTANÇ VERİCİ"

 Bayıltıcı sprey ile gezen model, "Bunu taşımak utanç verici... Kötü bir süreç. Masum erkekler varken bütün erkeklerden korkar olduk. Arkama bakarak niye geziyorum. Az önce paranoya yaptım biri beni takip ediyor sandım. Bizi soktukları psikolojiye bak" şeklinde konuştu. 

"BİR SAAT SONRA ÖLMÜŞ OLABİLİRİM"

Daha sonra Demirel, şu fiadelere yer verdi: "Cezalar artık gözden geçirilmesi gerekiyor. Bunlar hücrelerde çürüsün. Biz kadınlar bu davranışları hak etmiyoruz. Bir saat sonra ölmüş olabilirim. İnsanlar rayından çıktı."

"HIRSIZI VİCDANA GETİRDİM"

Yaşadığı kötü bir anıyı anlatan model, "Yıllar önce Cihangir'de eski binada oturuyordum. Uykumdan kalktım karşımda bir adam vardı. 'Yanlış daireye geldim' dedi ama mümkün değil, hırsızdı. Sevgi dolu konuştum o adamla... Sevgiyle uzaklaştırdım onu... Yalnız ve ağır hasta olduğumu söyledim. Hırsızı vicdana getirdim" ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz