Sevda Demirel'den Olay Cinsel Hayat İtirafı!

Psikolog Esra Ezmeci, Youtube kanalında konuk olarak aldığı Sevda Demirel'e çok özel bir soru sordu.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Psikolog Esra Ezmeci, Youtube kanalında konuk olarak aldığı Sevda Demirel'e çok özel bir soru sordu. Ezmeci, bir dönem cinsiye değiştiren Doruk Doğrusöz ile ilişki yaşayan Sevda Demirel'in bu ilişkiyi cinsel anlamda nasıl yürüttüğünü anlatmasını istedi. Demirel de bu soruya yanıt verdi.

Sevda Demirel bir dönem, cinsiyet değiştirip kadından erkek olan Doruk Doğrusöz ile ilişki yaşamıştı. O dönem magazin camiasında çok konuşulan bu ilişki hakkında Sevda Demirel'den bomba yaratacak bir itiraf geldi. 

Ezmeci, Youtube kanalında konuk olarak aldığı Sevda Demirel'e çok özel bir soru sordu. Ezmeci, bir dönem cinsiye değiştiren Doruk Doğrusöz ile ilişki yaşayan Sevda Demirel'in bu ilişkiyi cinsel anlamda nasıl yürüttüğünü anlatmasını istedi. Demirel de bu soruya yanıt verdi. 

Uzman Psikolog Esra Ezmeci, Demirel'e bir dönem İşte Benim Stilim yarışmasında Neslihan olarak tanınan ve yarışmanın ardından cinsiyet değiştirerek ismini Doruk olarak değiştiren eski sevgilisi Doruk Doğrusöz ile neden ayrıldığını sordu. Demirel, Doruk Doğrusöz ile yaşadığı ilişkinin tamamen ruhsal bir birliktelik olduğunu söyleyerek 'benim ruhuma çok iyi gelmişti' yanıtı verdi.

Demirel'in 'bedensel değil ruhsal bir birlikteliğimiz vardı' demesi üzerine Ezmeci 'bir ilişki cinsellik olmadan da olur mu?' diye sordu. 

Demirel ise; 'Bence en güzeli o zaten. Üzgünüm ama cinsellik temiz güzel bir şey değil bence. İhtiyaç da değil. 4 yıldır hayatımda kimse yok. Ben cinselliği temiz bulmuyorum' diyerek yanıtladı.  Sevda Demirel Doruk Doğrusöz ile ayrılık nedenini ise şöyle anlattı; 'Aşırı dozda kıskançlığı vardı. Bir gün beni delirtti ve onu çok kötü dövmek zorunda kaldım'

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz