Neslihan Atagül'den Yeni Hamilelik Pozu!

Gün geçtikçe göbeği belirginleşen güzel oyuncudan yeni bir kare geldi.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Meslektaşı Kadir Doğulu ile mutlu evliliği olan ve anne olmak için gün sayan Neslihan Atagül, geçtiğimiz günlerde bebeklerinin cinsiyetini de açıklamıştı. Gün geçtikçe göbeği belirginleşen güzel oyuncudan yeni bir kare geldi.

Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu'nun 'Fatih Harbiye' dizisindeki arkadaşlıkları aşka dönüşmüştü. Ünlü oyuncular, 2016 yılında dünyaevine girmişti. Her fırsatta birbirine olan aşklarını dile getiren ikili, magazin dünyasının en çok konuşulan çiftleri arasında yer alıyor. 

"BİZ MUTLUYUZ VE İYİYİZ"

Kısa süreli sessizliğin ardından geçtiğimiz günlerde ünlü çiftten müjdeli haber gelmişti. Sosyal medya hesabında hamile olduğunu duyuran Atagül, "Bir süre daha bu 'mutluluğumuzu' mahrem tutmak isterdik. Hakkımız da buydu açıkçası. Velhasılkelam; Biz mutluyuz, memnunuz ve iyiyiz" ifadelerini kullanmıştı.

CİNSİYETİ BELLİ OLMUŞTU

Kendisi gibi oyuncu olan Kadir Doğulu ile ilk kez anne ve baba olma heyecanını yaşayan çiftin bebeklerinin cinsiyeti hayranları tarafından da çok merak ediliyordu. Güzel oyuncu Neslihan Atagül, İtalya'da katıldığı bir televizyon programında bebeğin erkek olacağını açıkladı. 

YENİ KARE GELDİ

Anne olmak için günleri sayan güzel oyuncu Neslihan Atagül'ün karnı da iyice belirginleşmeye başladı. Sosyal medya hesabından nadir paylaşım yapan oyuncudan göbeğ belirginleşmiş halde yeni bir kare geldi. 


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz