Şeker İle Daha Sağlıklı Saçlar!

Bu haberi okuyarak saç diplerinize en büyük iyiliği yapmış olacaksınız.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Duşta şampuan ile saçlarınızı yıkarken saç derinizi de derinlemesine temizlediğinizden emin misiniz? Bu haberi okuyarak saç diplerinize en büyük iyiliği yapmış olacaksınız. Ve bunu yaparken pahalı bakım ürünlerine ihtiyacınız olmayacak. Evinizdeki tek bir malzeme, saçlarınıza sağlık katacak...

Çoğunlukla saç sağlığı için ürünler kullanılır. Saç derisi, saçlara göre çoğunlukla ikinci plandadır. Ancak sağlıklı saçlar için önce sağlıklı bir saç derisi gerekir. Bunun için pahalı ürünler araştırmanıza gerek yok. Şampuanınıza ekleyeceğiniz, evinizdeki o malzeme ile sağlıklı saç derisine dolayısıyla sağlıklı saçlara sahip olacaksınız. İşte o malzeme ve etkileri...

Herkes güzel, parlak, sağlıklı saçlara ve tercihen onunla birlikte sağlıklı bir saç derisine sahip olmak ister. Bu günlerde mükemmel saç başlığına ulaşmanıza yardımcı olacak bir ton saç bakım ürünü bulmak zor olmasa da, saç derisi çoğu saç bakımı rutininde genellikle unutulur. Artık bakım rutininizden ayrılmayacağınız o malzeme şeker olacak...

Yüz ve vücut, ölü derilerden arındırılmak istendiğinde genelde kese kullanılır. Ancak kafa derisi saçlarla kaplı olduğundan ölü deriler için kese kullanmak pek mümkün değildir. Ölü derilerden arınmayan saç derisi, kaşınır ve pul pul olur. 

Aynı zamanda saçların istenen derece sağlıklı ve parlak görünmesine de engel olur. Bu sebeple saç derisine de iyi bakmak, saçlara bakmak kadar önemlidir.   

Saç derinizi ölü hücrelerden kurtarmak için şampuanınıza biraz şeker ekleyin... Bu sayede yüz ve vücut için kullanılan ve ölü derilerden kurtulmaya yarayan kese görevini, saç derisi için şeker görecek. Tanecikli yapısı ile şeker kafa derisine peeling yapacak. Bu sayede ölü derilerden arınan saç derisi, çok daha sağlıklı ve temiz görünecek. 

Şeker ile birlikte saç derinizi nazikçe ovalarsınız, saç deriniz yenilenecek, durulamanız ile birlikte saçınıza veda edecekler. Pahalı ürünlere ihtiyacınız yok!

Bu işe yöntem işe yarıyor diye sakın her gün duşunuzda yapmamanız tavsiye ediliyor. Saç derinizi her gün şekerle ovmamanız gerektiğini bilmekte fayda var. Üç veya beş yıkamada bir kez yeterlidir.
Sağlıklı saç derisi demek sağlıklı saçlar demektir. Hem sağlıklı hem bakımlı saçlar için, farklı ürünlere ihtiyaç duymadan evinizdeki şekerden faydalanabilirsiniz. 

Böylece kafa derisinde bulunan hem ölü hücreler gidecek hem de yağ kalıntısı temizlenecek. Bu işlem sayesinde saçınız için kullandığınız diğer ürünlerinde emilimi artacağından etkisini daha iyi gösterecektir. 

Şampuana ekleyeceğiniz şeker saçlarınızın son derece temiz, sağlıklı ve nemli görünmesine yardımcı olur. Böylece saçlarınız adeta istediğiniz gibi, güzelliğinizin bir parçası haline gelicektir.
 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz