Rus Parlamenter: 'Ukrayna'yı Seks Oyuncaklarıyla Bombalayın'

Homofobik siyasetçi, 2022'de "Ben Gey Değilim" adlı bir TV programını sunmuştu

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Rusya'daki alt meclis Devlet Duması'nın tartışmalı isimlerinden Vitali Milonov bir kez daha tuhaf bir öneriyle gündeme geldi.

Perşembe günü Govorit Moskva adlı radyo kanalına röportaj veren parlamenter, Rusya'nın kendi topraklarında yetişkinlere yönelik tüm dükkanları kapatıp oralardaki ürünleri Ukrayna askerlerine fırlatması gerektiğini öne sürdü:

Seks shoplarda ne varsa alıp bombardıman uçaklarına yüklemeli ve onları Ukrayna Silahlı Kuvvetleri'nin üstüne atmalıyız. O plastik cinsel organların kafalarına çarpmasını sağlayalım.

Milonov, kendi memleketi Leningrad'da düzenlenen ve şişme bebeklerin tekne gibi kullanıldığı Bubble Baba Challenge adlı etkinliği de yerden yere vurdu:

Her kimde onlardan varsa akıl hastanesine uygun bir adaydır. Gerçekten umarım ki dereye piranalar gelir de o çılgınlardan intikam alır.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in fiili liderliğini yaptığı Birleşik Rusya partisinden 2016'da Devlet Duması'na seçilen 50 yaşındaki Milonov, Moskova'nın Ukrayna istilasını açıkça destekleyen biri. Gönüllü olarak 2022 eylülünde Donbas bölgesinde cepheye gitmişti.

Milonov, LGBT haklarına karşı çıkarak ün kazandı. "Dejenere" Batı'ya karşı aile değerlerini savunduğu iddiasıyla hazırladığı yasa tasarılarını sunarak dikkat çekti. 

2022'de 8 yarışmacıdan hangisinin eşcinsel olduğunu bulmayı hedefleyen "Ben Gey Değilim" adlı bir realite şovu sunmuştu.

Rus siyasetçi, haftasonunda yine Govorit Moskva adlı radyo kanalındaki bir programa katılarak ülkedeki fuhuşun engellenmesi gerektiğini savunmuştu. Seks işçileri için "Hayali silikon güzellikleriyle insanları ayartıp aileleri yok ediyorlar" diyerek gündem olmuştu.

Geçen ay da devlet hizmetlerinin görüldüğü Gosuslugi platformuna bir flört uygulaması eklenerek evliliğin teşvik edilmesi gerektiğini söylemesiyle dikkat çekmişti. 

Milonov, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ndeyse kadınlara verilebilecek en iyi hediyenin "yeni bir gebelik" olduğunu savunmuştu. 

Diğer dikkat çeken talepleri arasında, çocuksuz bir hayatı savunanların "aşırılıkçı" diye yaftalanması, erkeklerin üstsüz dolaşmasının yasaklanması, Cadılar Bayramı kutlamalarının engellenmesi ve çocuk yardımı vermeyi reddeden erkeklerin resmiyette erkeklikten çıkarılması var. 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz