Rober Hatemo, Yüzüne Kök Hücre Yaptırdı!

Hatemo, yüzüne kök hücresi tedavisi yaptırdığını açıkladı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Unutulmaz şarkılarıyla 90'lı yıllara damga vuran Rober Hatemo'nun sın halini görenler şaşkınlığa uğruyor. Sosyal medya hesabından sık sık paylaşımda bulunan ünlü şarkıcının değişimi gündemden düşmüyor. Son olarak Instagram hesabından paylaşımda bulunan Hatemo, yüzüne kök hücresi tedavisi yaptırdığını açıkladı.

90'lı yıllarda Esmer şarkısı ile müzk dünyasına adım atan Rober Hatemo, Senden Çok Var, Beyaz ve Sen, Aşksız Prens gibi şarkıları ile yıldızını iyice parlatmıştı.

2000'lerin romantik prensi Rober Hatemo, giyim tarzı ve sahne performansı ile de dönemin dikkat çeken isimlerinden biriydi. Bu kadar ünlü olmasına rağmen Rober Hatemo yıllardır kameralardan uzak bir hayat yaşamayı tercih etmişti. 

DEĞİŞİMİYLE GÖRENLERİ ŞAŞKINA ÇEVİRMİŞTİ

Sosyal medya hesabını aktif bir şekilde kullanan Rober Hatemo'nun geçtiğimiz haftalarda yaptığı spor paylaşımı magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.  Ünlü şarkıcının değişimini görenler şaşkınlığa uğramıştı. 

Eski halinden eser kalmayan Rober Hatemo, "Her an yeni bir şarkıyla hoplatabilirim" diyerek sevenlerini de bir hayli heyecanlandırmıştı. 

YÜZÜNE KÖK HÜCRE YAPTIRDI

49 yaşındaki Rober Hatemo, yüzüne; hem yaşlanmayı geciktirmek, hem de yaşlanma etkilerini gidermek, kişinin cildinin gençliğini geri kazandırmak ve oluşan elastikiyet kayıplarını gidermek için uygulanan kök hücre yaptırdı.

"ÇOCUK PİPİSİ UCU FALAN YAPMADIM HABERİNİZ OLSUN"

Son haliyle sosyal medyaya damga vuran ünlü şarkıcı, Instagram hesabından yaptığı paylaşımında; "Dün yüzüme kök hücre yaptırdım. Bence çok güzel oldum. Bu arada öyle çocuk pipisi ucu falan yapmadım haberiniz olsun. Sakın öyle laflar duymayayım. Kendi hücrelerimden kan aldılar biraz uzun bir işlem oldu ama güzel oldu" şeklindeki ifadeleri kullandı.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz