Blake Lively' nin Dönüşümü Viral Oldu!

ABD’li aktrisin geçmişten günümüze yüzünde yaşanan değişim sosyal medyada gündeme oturdu.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Son olarak “Bizimle Başladı Bizimle Bitti” filminin setinde ve tanıtım çalışmalarında yaşanan çeşitli olaylarla gündeme gelen ABD’li aktrisin geçmişten günümüze yüzünde yaşanan değişim sosyal medyada gündeme oturdu.

“Gossip Girl” dizisiyle şöhrete kavuşan 37 yaşındaki Blake Lively, sarı uzun saçları ve uzun zamandır değiştirmediği imajıyla tanınıyor.

Ancak TikTok’tan yayın yapan bir estetik cerrahi uzmanı, aktrisin düşünülenin aksine birçok değişim yaşadığını savunuyor.

Yaklaşık 150 bin kez izlenen ve oldukça popüler olan bir videoda, İngiltere merkezli estetik doktoru Dr. Jonny Betteridge, kendisindeki dönüşümü açıklayabilecek bir dizi prosedürü vurguladı.

Dr. Betteridge, aktrisin üst göz kapakları, burun, dudak ve dişlerinin görünümünü değiştirmek için estetik ameliyatlar ve çeşitli uygulamalar yaptırdığından şüphelendiğini söyledi. 

"DOĞAL VE ORANTILI"
Lively'nin kariyerinin başlarında çekilmiş bir fotoğrafı ile yaklaşık yirmi yıl sonra "Bizimle Başladı Bizimle Bitti" galasında çekilmiş bir fotoğrafı karşılaştıran ünlü isim, "Bu dönüşümü elde etmek için yapılan uygulamalar arasında ince çizgileri ve kırışıklıkları yumuşatmak için botoks da mevcut." 

"Göz düşüklüğünü azaltmak için üst göz kapağı ameliyatı, dar bir burun köprüsü ve daha keskin bir kontür oluşturmak için burun estetiği ve dudakların boyutu ile hacmini artırmak için dudak dolgusu görüyorum." dedi.

Ryan Reynolds'la mutlu bir evlilik sürdüren dört çocuk annesi Lively'nin mükemmel gülümsemeye kavuşmak için gerekli diş tedavilerini yaptırdığını da sözlerine ekledi.

Bununla birlikte Dr. Betteridge, Lively'nin estetik girişimlerini övdü ve "hem doğal hem de orantılı" bulduğunu belirtti.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz