Real Madrid’den Arda Güler Kararı!

İspanyol basını teknik direktör Carlo Ancelotti’nin yeterince süre vermediği Arda Güler’in geleceği hakkında kararın verildiğini duyurdu.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Real Madrid’de forma giyen milli futbolcu Arda Güler hakkında yeni bir gelişme yaşandı. İspanyol basını teknik direktör Carlo Ancelotti’nin yeterince süre vermediği Arda Güler’in geleceği hakkında kararın verildiğini duyurdu.

Yaz transfer döneminde Fenerbahçe’den 20 milyon euro bonservis ve 10 milyon euro bonus karşılığında İspanyol ekibi Real Madrid’e transfer olan Arda Güler, üst üste yaşadığı sakatlıkların ardından istediği forma şansını bulamamıştı.

Sakatlığını atlatması sonrası İspanya Kral Kupası Son 32 Turu’nda Arandina ile oynanan maça ilk 11’de başlayan Arda Güler, daha sonra istediği forma şanslarını yakalayamadı.

ARDA GÜLER'DEN ANCELOTTI'YE TEPKİ

La Liga’nın 21.haftasında oynanan Almeira maçına yedek kulübesinde başlayan Arda oyuna alınmayınca yedek kulübesine üzgün bir şekilde dönmüştü. Arda bu duruma tepki göstererek yeleğini yere atmıştı.

ANCELOTTI'DEN ARDA GÜLER AÇIKLAMASI

Şimdiye kadar 5 maçta 92 dakika süre alan Arda hakkında teknik direktör Carlo Ancelotti konuştu. Ancelotti, İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 27. haftasında yarın deplasmanda Valencia'ya karşı oynayacakları maç öncesindeki basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayarak Arda'nın maçlarda daha fazla süre alma isteğini "çok iyi anladığını ve anlayışla karşıladığını" aktardı.

Ancelotti, "Onun ilerlemesinde sahada süre alması çok önemli. Ama bu bazen takımın, kulübün talepleriyle bazen maçların durumuyla çakışıyor. Ama benim ona olan güvenim çok fazla çünkü çok yetenekli. Elimde fırsat olsa, taraftarımızın onu daha fazla tanıması ve yeteneğini görmesi benim de hoşuma gider. Ama zamanı gelecek” dedi.

ARDA GÜLER'İN GELECEĞİ BELLİ OLDU

Arda Güler’in geleceği hakkında çarpıcı bir gelişme yaşandı. Planeta Madrid'de yer alan habere göre Real Madrid, sezon sonunda Arda Güler'i kiralık olarak göndermeye karar verdi.

Transfer olduğu ilk gün kiralık olarak gitmek istemediğini ifade eden Arda Güler’in bir veya iki sezon kiralandıktan sonra takıma güçlü dönmesi sağlanacak.

ARDA GÜLER'İ İSTEYEN TAKIMLAR

Haberde İspanyol ekibi Real Sociedad ve İtalyan ekibi Milan'ın Arda Güler'i kiralık olarak transfer etme konusunda oldukça istekli oldukları vurgulandı.

Real Madrid'in Arda Güler'den beklentilerinin oldukça yüksek olmasından dolayı milli futbolcunun bonservisiyle gönderilmesine izin verilmeyecek. Transfermarkt’a göre piyasa değeri 15 milyon euro olarak gösterilen Arda Güler, 5 maçta 92 dakika süre aldı, gol ve asist katkısı yapamadı.


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz