Pelin Akil ve Anıl Altan Çifti Boşanıyor mu?

Anıl Altan'dan ilk açıklama geldi.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Ünlü çift Pelin Akil ve Anıl Altan, son dönemde 'boşanma' iddialarıyla magazin gündeminde yer alıyor. Ünlü oyuncu Pelin Akil, kullandığı bir ifade ile kafaları karıştırmıştı. Anıl Altan, konuyla ilgili ilk kez konuştu. İşte detaylar...

Ünlü çift Pelin Akil ve Anıl Altan, 2016 yılına dünyaevine girmiş ve evliliklerini iki çocukla taçlandırmıştı. 

Ünlü çift, bir süredir boşanma iddialarıyla gündemde. 

EVLİLİKLERİNİN ÜZERİNDE KARA BULUTLAR DOLAŞIYOR!

Evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaştığı konuşulan ikiliden Pelin Akil, geçtiğimiz günlerde bir davet sonrası objektiflere yansımıştı. Muhabirlerin "Sizi genelde tek görüyoruz, aranızın bozuk olduğu konuşuluyor" sözleri üzerine gerilen ünlü oyuncu açıklamasıyla dikkat çekmişti. Akil, şu ifadeleri kullanmıştı:Bunu ispatlamak için bir şey yapmaya gerek yok. Her şey ortada. Tabii ki tartışmalarımız oluyor. Bunlar kulaktan kulağa farklı şekilde yayılıyor. Boşanma gibi bir durumumuz şu anda yok.

BOŞANMA İDDİALARI GÜNDEMDE!

Pelin Akil, son olarak eşi Anıl Altan ile Fatih'te gerçekleşen bir etkinliğe katıldı. Oyuncu, bir kez daha ayrılık iddiası hakkında açıklama yaptı: Tabii ki bizim de kavgalarımız var, oluyor da, bu her evde var. İkiz çocuk kolay değil, biz gayet mutluyuz. Bu dedikodular başkalarını yorabilir, biz yorulmuyoruz, ayrılmıyoruz da. Daha önce de bu tarz sorular soruldu. Kavga, anlaşmazlık her evde var, olmazsa zaten o evlilikte bir tezat vardır. Kavga evin tadı tuzu.

İLK AÇIKLAMA GELDİ!

Anıl Altan, önceki gece Bebek'deki bir mekandan arkadaşı ile birlikte çıkarken görüntülendi. Aracının içerisinde ayaküstü soruları yanıtlayan Altan, ayrılık iddiaları karşısında açıklama yaptı.

Ünlü isim şu ifadeleri kullandı:

"HER ŞEY OLAĞAN AKIŞINDA HERHANGİ BİR SORUN YOK"

"Arkadaşlar, böyle bir şey söz konusu değil. Bugün de arkadaşımla denk geldik size. Normalde birlikte de çıktığımız zamanlar oluyor. Geçtiğimiz günlerde de tatildeydik birlikte fotoğraflarımızı da paylaştık. Her şey olağan akışında herhangi bir sorun yok. Yine tatile gideceğiz, anlaşılan yine bir sürü fotoğraf atmamız lazım." dedi.


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz