Tuğba Özay'dan Evlilik İtirafı!

Özay, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda yıllar önce biten evliliği hakkında itiraflarda bulundu.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Hem oyuncu hem şarkıcı olan Tuğba Özay, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda yıllar önce biten evliliği hakkında itiraflarda bulundu. Çarpıcı açıklamalarda bulunan Özay, bakın neler söyledi!

Oyuncu ve şarkıcı kimliğiyle de dikkat çeken Tuğba Özay, 1994 yılında başlayan mankenlik kariyeri ve Milano'da dünyaevine girdiği İtalyan iş insanı Ludovic Fattizzo ile biten evliliğine dair dikkat çeken itiraflarda bulundu.

Tuğba Özay, Armağan Çağlayan'ın YouTube kanalına konuk oldu. Modellik kariyeriyle ilgili konuşan ünlü isim, "Okul yıllarımda arkadaşlarım, 'Fiziğin çok güzel, manken ol' dediklerinde öfkelenirdim. Sektöre ön yargılı yaklaşırdım" dedi.

Modellik hayalim yokken 16 yaşında Bodrum tatilimde bir ajans tarafından keşfedildim. Yurt dışından gelen teklifleri ailemden uzak kalma korkusuyla reddettim. Şimdiki aklım olsa o radikal kararı alırdım.

İŞTE O İTİRAF...

2019 yılında boşandığı 10 yıllık eşi Ludovic Fattizzo hakkında "Evliliğimi kurtarabilirdim" diyen Özay, "Farklı ülkelerde olduğumuz için evliliğimiz hep flörtte kaldı. Şimdiki aklım olsa Milano'ya yerleşir, ilişkimizi kurtarırdım" şeklinde konuştu.

12 Mayıs 2009 tarihinde İtalya'nın Milano kentinde hayatlarını birleştiren ikili, dört yıl sonra boşanma kararı almış, altı yıl sonra 2015'te anlaşmalı olarak boşanmıştı.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz