Özgür Özel'den Müsavat Dervişoğlu'na Ziyaret!

Özel, İYİ Parti'nin yeni genel başkanı Müsavat Dervişoğlu'na 'hayırlı olsun' ziyareti gerçekleştirdi.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

CHP lider Özgür Özel, İYİ Parti'nin yeni genel başkanı Müsavat Dervişoğlu'na 'hayırlı olsun' ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaret ardından açıklama yapan Özgür Özel, “Temel mottomuz muhalefete muhalefet etmemek” dedi.

CHP Genel Başkanı Özel, İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu’nu ziyaret için İYİ Parti Genel Merkezi'ne geldi. Görüşmenin ardından yapılan açıklamada Özel, "İki genel başkan olarak yollarımızın yeniden kesişmesinden dolayı onur duyuyorum" dedi.

Dervişoğlu'nun konuşmasından satır başları şöyle:

CHP ile İYİ Parti'nin ortak çalışmalar gerçekleştirdiği kamuoyunun malumudur. Bundan sonra da ortak çalışmaları sürdüreceğiz. Farklı şeyleri düşündüğümüz partilere de diyaloğu kapatmadık.

Özgür Özel'in konuşmasından satır başları ise şöyle:

Bu önemli görevde başarılar diliyorum. Biraz önce başkanımızın söylediği gibi kişisel hukukumuz da hem eskilere hem de çok başarılı bir yaşanmışlık sürecine dayanmıştır. İki genel başkan olarak yollarımızın yeniden kesişmesinden dolayı onur duyuyorum. 

Grubu bulunan iki siyasi parti olarak ilişkilerimizi yürüteceğiz. 

CHP ve İYİ parti seçmenlerinin birbirlerine uzak olmadığını aktaran Özel, seçmenlerin sahada en yakın ilişki kurulduğu seçmenler olduğunu belirtti.

Özel, normalleşme süreci yaşandığını, İYİ parti ile normalleşme sürecinin olmasına gerek duyulmadığını buna ihtiyaç olmadığını aktardı.

BASINDAN GELEN SORULAR

Emniyette yaşanan Ayhan Bora Kaplan krizine yönelik gelen soruya Dervişoğlu, "Dünkü grup konuşmasında bir değerlendirmede bulundum. Bu tür şeyler siyasi partilerin genel başkanları tarafından telaffuz ediliyor ama muhalefet partile ne olup bittiğine dair sıhhat derecesi yüksek bilgiye sahip değil.

Dolayısıyla eksik bilgiyle yanlış yorum yapmamaya özen göstermem lazım. Bir de beni tanıyorsunuz önemli sorulara ayaküstü cevap vermekten azami ölçüde uzak dururum. Diğer atamayla alakalı benzer atamalar Türkiye'de ilk kez yaşanmıyor.

Bu tür atamalardan olan şikayetlerimizi de sıklıkla ifade ettik ama böyle bir atama da bizim açımızdan sürpriz olma özelliği  taşımıyor." ifadelerini kullandı. 


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz