Özgür Özel’den 'Bittik' Diye Feryat Eden Çiftçiye Yanıt!

"Laf kesenin konusunu atlayacağım, sus..."

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Parti grubunda gündemdeki konulara ilişkin değerlendirmelerde bulunan CHP lideri Özgür Özel, konuşması sırasında "Bittik" diye tepki gösteren çiftçiye, "Sırası gelmeden laf kesenin konusunu atlayacağım. Şimdi arkadaşların sana hesap sorsun bakalım. Sus, sus, sus! Akışı kesenin sorununa değinmem" demesi sonrası sosyal medyada tepki çekti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Konuşması sırasında Dünya Çiftçi Günü'nü kutlayan Özel, salondaki çiftçilerden birinin konuşması sırasında "Bittik" demesi üzerine şu şekilde cevap verdi:

"Sırası gelmeden laf kesenin konusunu atlayacağım" diyen Özel, "Burada 6 sayfa çiftçi notu var. Şimdi arkadaşların sana hesap sorsun. Çiftçileri bu arkadaş yüzünden konuşmuyorum. Sus, sus, sus... Konuşacağız. Bu partide çiftçi dostu o kadar çok arkadaşım var ki..."

Bu konuşma sonrası Özgür Özel'e tepkiler yükseldi. Atatürk'ün "Köylü milletin efendisidir" sözlerinin hatırlatıldığı yorumlar sosyal medyada çok sayıda beğeni ve paylaşım alırken,


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz