Orhan Gencebay'dan Dilan Polat Yorumu!

"Hata yapabiliriz. Ama yeter ki telafisi olmayan hatalar yapmayalım."

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Şarkıcı Orhan Gencebay setlere geri döneceğinin sinyali verdikten sonra gündemi yorumladı. Muhabirlerin sorularını cevaplayan Orhan Gencebay, fenomen Dilan Polat'ın cezaevinden çıkışı hakkında, "Hata yapabiliriz. Ama yeter ki telafisi olmayan hatalar yapmayalım." dedi.

Uzun süredir sahneden ve film projelerinde yer almayan Orhan Gencebay, setlere geri döneceğinin müjdesini verdi. Dilan Polat hakkında da konuşan Orhan Gencebay, "Hatasız Kul Olmaz" dedi.

ORHAN GENCEBAY'DAN DİLAN POLAT YORUMU

Muhabirin Dilan Polat'ın tahliyesi sonrası vatandaş olarak Orhan Gencebay'ın fikirlerini sorması üzerine, şarkıcı Orhan Gencebay, "Bu konu farklı bir konu. Gerçeği bilmeden konuşmamak lazım. Bizim yasalarımız vardır. Hata yapabiliriz. Ama yeter ki telafi olmayan hatalar yapmayalım. " dedi.

ORHAN GENCEBAY, SETLERE GERİ DÖNÜYOR

Magazinburada.net'in haberine göre; Bir film çekerek anlatmayı amaçladığı bir hikayeyi beyaz perdeye taşıma planını anlatan Orhan Gencebay, sevenlerine yeni proje müjdesi verdi. Orhan Gencebay, "Orhan Baba" isimli projenin kendisini heyecanlandırdığını dile getirdi.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz