Mehmet Ali Erbil ile Gülseren Ceylan Ayrıldı!

"Hayatıma kaldığım yerden kaossuz ve mutlu şekilde devam etmek istiyorum"

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

67 yaşındaki ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan ile imam nikahı kıydıklarını duyurmuştu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Ceylan'dan ayrılık haberi geldi. Erbil ile yollarını ayırdıklarını söyleyen Ceylan, "Hayatıma kaldığım yerden kaossuz ve mutlu şekilde devam etmek istiyorum" dedi.

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in kendisinden 40 yaş küçük Gülseren Ceylan ile yaşadığı aşk gündemde sık sık yer alıyor. Bir dönem olaylı bir şekilde ayrılan çift, tekrardan bir araya gelip barışmıştı.

İMAM NİKAHI KIYDIKLARINI DUYURMUŞTU

Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda Erbil, Gülseren Ceylan ile imam nikahı kıydıklarını duyurmuştu. Erbil, "Zaten evli gibiyiz, her şey çok güzel gidiyor. Gülseren istedi nikah olmasını, ben de tamam dedim, nikahı yaptık" açıklamasında bulunmuştu. 

AİLESİNE REST ÇEKMİŞTİ

"Cinsel anlamda sağlıklı bir erkeğim” diyen Mehmet Ali Erbil için genç sevgili ailesine de rest çekmişti. 

"BİZ EVLENSEK BİLE ONLAR GÜLSEREN İLE BARIŞMAZLAR"

Erbil, sevgilisi Gülseren Ceylan’ın ailesi ile olan ilişkileri hakkında da bilgi şu ifadelere yer vermişti:

"Gülseren'in ailesi ile tanışmadım çünkü bizim ilişkimiz başladıktan sonra onlar konuşmamaya başladılar. Biz evlensek bile onlar Gülseren ile barışmazlar. O yüzden hiç tanışmaya da gerek kalmadı."

"HAYATIMDA İLK DEFA BİR ERKEKTEN ÇOCUK HAYALİM OLDU"

Ceylan, Erbil ile gelecekte çocuk sahibi olmak istediğini de katıldıkları programda açıklamıştı. Ceylan, "Hayatımda ilk defa bir erkekten çocuk hayalim oldu. Ben normalde gezen tozan bir insandım ama şu an ev hanımı oldum tamamen. Mehmet Ali’yi bilerek ilişkiye başladım, eski eşlerini, çocuklarını biliyorum. Evlenmek istemezse de haklıdır ama ileride kesinlikle Mehmet Ali Erbil’den çocuk yapmak istiyorum. Evlenmek için evlilik sözleşmesi isterse bile imzalarım. Kaç yaşında adam, kim bilir eski ilişkilerinde neler yaşadı, düşünmeden imza atarım" şeklinde konuşmuştu. 

AYRILIK HABERİ GELDİ

Geçtiğimiz günlerde bu açıklamayı yapan ünlü çiftten ayrılık haberi geldi. Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Gülseren Ceylan'ın sözleri dikkat çekti. 

"MEHMET ALİ İLE YOLLARIMI AYIRDIM"

Gülseren Ceylan, "Her şeyi bugüne kadar göz önünde yaşadığımız için açıklama ihtiyacı duyuyorum. Mehmet Ali ile yollarımı ayırdım. Ayrılık sebebi ile ilgili saçma sapan uydurma haberleri yapmayıp umarım bu defa bize saygı duyarsınız. Anlaşamadığımız noktalar olduğundan dolayı birbirimize daha fazla zarar vermeden yollarımız ayırdık. Bu süreçte göstereceğiniz hassasiyet için teşekkür ederim. Artık hayatıma kaldığım yerden kaossuz, mutlu, pozitif bir şekilde devam etmek istiyorum" dedi.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz