Okan Buruk, Eski Eşiyle Sarmaş Dolaş Görüntülendi!

Hadise'yle adı aşk dedikodularına karışan Okan Buruk, tüm konuşulanların ardından sessizliği korurken, eski eşi Nihan Akkuş'un doğum günü partisinde sarmaş dolaş görüntülendiler.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

17 yıllık evliliğini kısa süre önce bitiren Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ve Nihan Akkuş, ayrılık sonrası sarmaş dolaş görüntülendi. Geçtiğimiz günlerde Hadise'yle adı aşk dedikodularına karışan Okan Buruk, tüm konuşulanların ardından sessizliği korurken, eski eşi Nihan Akkuş'un doğum günü partisinde sarmaş dolaş görüntülendiler.

Okan Buruk ile eşi Nihan Akkuş, 2007 yılında dünyaevine girmiş, 2009'da Ali Yiğit adını verdikleri oğullarının doğumu ile anne ve baba olma mutluluğu yaşamıştı. Özel hayatlarını kameralardan uzak yaşamayı tercih eden ünlü çift, geçtiğimiz şubat ayında sürpriz şekilde evliliklerine nokta koymuştu.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un şarkıcı Hadise ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilmişti. İkilinin geçtiğimiz günlerde katıldığı bir partide baş başa sohbet etmesinin, aşk haberlerinin çıkmasına sebep olduğu söylenmişti. Gündem olan 'ilişki' iddialarının ardından Buruk ile Hadise'nin birlikte olmadığı ve sadece sohbet ettiği söylenirken; şarkıcının gerçek sevgilisinin yabancı bir yönetmen olduğu konuşulmuştu.

Cnn Türk'ün haberine göre, Okan Buruk son olarak, 17 yıllık eski eşi Nihan Akkuş'un doğum günü partisine katıldı. Eski eşlerin sarmaş dolaş halleri ise dikkatlerden kaçmadı.

6 ay önce boşanan çiftin yeniden evleneceği iddia edildi. 

Buruk ve Akkuş, konuyla ilgili resmi bir açıklama yapmadı.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz