Ceyda Düvenci'den Şoke Eden Paylaşım!

Düvenci'nin paylaşımına düştüğü "Tüm kalpsizlere inat…" notu Bülent Şakrak'a bir mesaj olarak nitelendirildi.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Bülent Şakrak ile 8 yıllık evliliğini geçtiğimiz yıl tek celsede bitiren Ceyda Düvenci, şimdilerde Ebru Cündübeyoğlu'nun eski eşi radyocu Güçlü Mete ile birlikte. Son olarak Düvenci'den gelen bir paylaşım kafaları karıştırdı. Düvenci'nin paylaşımına düştüğü "Tüm kalpsizlere inat…" notu Bülent Şakrak'a bir mesaj olarak nitelendirildi.

Bülent Şakrak ile 8 yıllık evliliğini geçtiğimiz yıl tek celsede bitiren Ceyda Düvenci, şimdilerde Ebru Cündübeyoğlu'nun eski eşi radyocu Güçlü Mete ile birlikte. ini kullandı.

Son olarak Düvenci'den gelen bir paylaşım kafaları karıştırdı.

Düvenci'nin paylaşımına düştüğü "Tüm kalpsizlere inat…" notu Bülent Şakrak'a bir mesaj olarak nitelendirildi.

Ünlü oyuncu Ceyda Düvenci, Bülent Şakrak ile olan 8 yıllık evliliğini tek celsede bitirmişti.

Ceyda Düvenci, şimdilerde özel hayatıyla yeniden gündeme geliyor.

Ceyda Düvenci'nin Güçlü Mete ile aşk yaşamaya başladığının ortaya çıkmasının ardından Bülent Şakrak'ın evliliğini oyuncu Esra Akpınar yüzünden bitirdiği dilden dile dolaştı.

İddialar yalanlanırken, son olarak Ceyda Düvenci'den şoke eden bir paylaşım geldi.

Sosyal medya hesabından peş peşe tatil pozlarını paylaşan Düvenci, kusursuz fiziğiyle ve güzelliğiyle dikkat çekerken, paylaşımına düştüğü not gündem oldu.

"TÜM KALPSİZLERE İNAT..."

Ceyda Düvenci paylaşımında "Mutluluk aramak zorunda olduğumuz ve bulunca da gizlememiz gereken bir duygu mu oluyor gerçekten artık? Okuduklarımız, şahit olduklarımız, olan bitenler artık mutluluğa da tahammül ve hak bırakmadı gibi… ama bilirsiniz ki asla vazgeçmem mutlu olmaktan ve şükür etmekten… Dün hem kız kardeşimin hem de dostumun doğum günleriydi… Fırsat bilip bol bol şükür edecek şeyler buldum.Önce güneşe doğru saydım hepsini sonra da şükür defterime yazdım. olana bitene ve tüm kalpsizliklere inat, inanıyorum ki içindeki mutluluktan vazgeçmeyenler bu dünyayı güzelleştirecekler… Sen bugün nelere şükür ediyorsun?" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz