Oğlu Ve Gelininin Odasına Gizli Kamera Koydu!

Kayınvalide gelini ve oğlunun yatak odasına çiftten habersiz bir şekilde kamera yerleştirdi.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Kayınvalide gelini ve oğlunun yatak odasına çiftten habersiz bir şekilde kamera yerleştirdi. İkilinin özel görüntülerini kaydeden kayınvalide bu görüntüleri komşularına gönderdi. Konuşma sırasında komşulardan biri, nasıl birlikte olduklarını ayrıntılarıyla anlatınca şok edici gerçekler açığa çıktı.

KOMŞUSU HER ŞEYİ İTİRAF ETTİ

Komşunun durumu geline itiraf etmesinden sonra ismi açıklanmayan genç kadın kayınvalidesiyle yüzleşti. Kayınvalide ise oğlu ve gelinin yeni çocukları olduğu için bebeklerine göz kulak olmak adına odalarına gizli kamera yerleştirdiğini söyleyerek kendisini savundu.

SUÇLAMAYI KABUL ETMEDİ

Yatak odalarında kamera bulundurduğu iddia edilen kayınvalidesiyle yüzleşti. İddiaya göre, kayınvalidesi bu cihazı kurarak günlük yaşamlarını ve özel anlarını izliyordu. Ancak anne casusluk yapma niyetinde olmadığını iddia ederek şunları söyledi: “Yeni bir çocuk doğurdun ve ona nasıl bakacağını bilmediğinden korktum” Bunun üzerine o evden ayrılarak kendi evlerine çıkan çiftin, “Ne olursa olsun asla annelerini affetmeyeceklerini” ilan ederek yeni bir hayata başladıkları öğrenildi.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz