10 Kez Evden Kaçan Karısının Geri Dönmesini İstiyor!

Karımın 8 sevgilisi 5 çocuğu var"

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Gündüz kuşağı bir televizyon programına katılan Muhammed isimli şahsın anlattıkları ağızları açık bıraktı. 10 kez evden kaçan karısının 11. kez eve dönmesini beklediğini söyleyen Muhammed, karısının 8 sevgilisinin olduğunu söyledi.

Televizyonda yayınlana bir gündüz kuşağı programında, eşi tarafından defalarca aldatılan Muhammed isimli vatandaşın anlattıkları damga vurdu. Tüm Türkiye'nin günlerdir konuştuğu olaya dair ortaya çıkan yeni detaylar ise herkesi şoke etti. Canlı yayına katılan Muhammed, kendisinden önce 3 kişi ile görüşen İlknur isimli eşinin kendisi ile birlikteyken, hatta hamileyken evden kaçtığını söyledi.

ÇOCUĞUM İÇİN BEKLİYORUM

8 birlikteliği ve 5 çocuğu olduğu söylenen İlknur Hanım'ın 10 kez evden kaçtığı iddiaları gündeme geldi. 11'nci kez dönmesi halinde eşini kabul edeceğini söyleyen Muhammed Bey 'Çocuğum için bekliyorum' açıklamasını yaptı. Eşinin sosyal medyadan erkeklerle tanışıp kaçtığını söyleyen Muhammed Bey; 'Evlendikten sonra beni 6 kez aldattı. Elimi ayağımı bağlayan tek şey çocuk.' dedi.

İlknur Hanım'ın canlı yayına katılmasının ardından eski sevgililer telefonla bağlanarak akılalmaz iddialar da bulundular.
 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz