Eski Meclis Üyesinden 28 Kadına Gizli Kamera Tuzağı!

Robert Holden adlı adamın 15 yıl boyunca kadınların yatak odasına koyduğu gizli kamera ile cinsel ilişki anlarını izlediği ortaya çıktı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Birleşik Krallık'ta yerel bir beldede daha önce meclis üyeliği yaptığı ifade edilen şahsın, skandal suçları ortaya çıktı. Robert Holden adlı adamın 15 yıl boyunca kadınların yatak odasına koyduğu gizli kamera ile cinsel ilişki anlarını izlediği ortaya çıktı.

Birleşik Krallık, skandal bir dava ile çalkalanıyor... Yerel bir beldede daha önce meclis üyesi olarak görev yapan Robert Holden'ın skandal röntgenciliği, ülkede geniş çaplı bir yankı uyandırdı. 

KADINLARIN HAYATINI MAHVETTİ 

Yaklaşık 15 yıl boyunca 28 kadını banyo ve yatak odalarında gizli kamerayla görüntüleyen "ahlaksız ve bencil" eski belediye meclisi üyesi, 6 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Bradford Crown Mahkemesi, 51 yaşındaki Robert Holden'ın hedef aldığı kadınların çoğundan, onun "sapkın fetişinin" kendilerini nasıl "ihlal edilmiş, tiksinmiş ve aşağılanmış" hissettirdiğini ve birçok durumda hayatlarını tamamen mahvettiğini anlatan ifadeler dinledi.

CİNSEL İLİŞKİYE GİRERKEN, DUŞ ALIRKEN, TUVALETTE... 

Yargıç Sophie McKone, Cuma günü yapılan soruşturmada kadınların duş alırken, cinsel ilişkiye girerken, tuvaletteyken ve soyunurken görüntüleri de dahil olmak üzere yüzlerce mahrem içerikli kaydın ortaya çıkarıldığını duyduktan sonra Holden'ın eylemlerini "geniş çaplı röntgencilik" olarak nitelendirdi.

Bazı kadınlar uzun süreler boyunca, bir tanesi 12 yıldan uzun bir süre boyunca kayıt altına alınmıştı. Her bir mağdurun deneyimini sırayla ele alan yargıç, bir tanesi için şunları söyledi: "Onu, cinsel eylemler de dahil olmak üzere, yaptığı hemen hemen her eylemde kaydettiniz."  

 Bir kadın "sayısız kez", bazen çok küçük kızıyla birlikte, kaydedildi ve polis daha sonra annesinin de Muhafazakar ve daha sonra Calderdale Konseyi'nin bağımsız üyesi olan Holden tarafından filme alındığını buldu.

Bir diğer kurban, duş alırken filme alındığında henüz 16 yaşındaydı. Yargıç McKone bu kadın hakkında şunları söyledi: "İhlal edildiğini, iğrendiğini ve utandığını hissetti ve ana duygusu saf öfkeydi." Yargıç, bir bilişim şirketi işleten Holden'ın bu kayıtların büyük bir kısmını cihazlarında sakladığını ve bunları dosyalarda düzgünce etiketlediğini belirtti.


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz