ÖZEL: Finansal Özgürlüğümüzü Nasıl Elde Edebiliriz?

Ekonomik kriz beraberinde finansal kaygıları da beraberinde getirdi. Araştırmacı yazar ve terapist Ali Şahin, finansal özgürlüğe dair bilinmesi gerekenleri açıkladı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Ekonomik kriz beraberinde finansal kaygıları da beraberinde getirdi. Araştırmacı yazar ve terapist Ali Şahin, finansal özgürlüğe dair bilinmesi gerekenleri açıkladı.

Şahin, "Yaşadığımız fiziki dünyada ve çevremizde gördüğümüz her olay ve olgu aslında kişiden sonra varolan bir algıdır. Kendi varlığınız zamansız ve mekansız olarak herşeyden önce var olan gerçek kaynaktır. İstekleriniz ve beklentileriniz soyuttur. Öncelikle bunun farkına varmak gerekir. Bu farkındalık ile yaşama bakar iseniz gerçek zenginliği ve finansal özgürlüğü yakalayabilirsiniz. Dünyan senin enerjinin yansımasıdır. İster küresel kriz olsun, ister farklı olaylara maruz kalalım önemli olan bizim nasıl enerji verdiğimizdir. Şampiyon olmayı beklemeyin... Şampiyon gibi davranın yaşayın, işte o zaman gerçek zenginlik size doğru akmaya başlar" dedi.

Gerçek Zenginlik Nedir?

Herşeyden önce kendi varlığımıza değer katmamız gerektiğini belirten Şahin, sözlerine şöyle devam etti: "Yaşama değer ve anlam koyan bireyin varlığıdır. Kendi varlığımıza değer ve anlam katmalıyız. Kendimizden zihinsel sınır veya olumsuz başarısız cümle ve eylem kalıplarını tamamen uzak tutmalıyız . Zenginliğini hisset öncelikle bu duygunun farkına var. Sonra bu duygunun devamını sağlayacak alanlarda dolaş. Paranın aktığı ticaretin bol olduğu yerlerde gez. Bir insanın 4 zengin arkadaşı var ise ilerde muhakkak 5. kendisi olur. Bu örneği olumsuz olarakta görebilirsiniz. Enerji nasıl bulaşıyor ise zenginlikte bulaşan bir enerjidir duygudur."

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz