ÖZEL: Bodrum'da Belediye Halkın Yolunu Satmış!

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde 15 Mayıs'ta başlayan inşaat yasağına rağmen inşaatlar çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

BODRUM HALKI İSYAN ETTİ

BELEDİYE HALKIN YOLUNU SATAR MI?

MAHALLENİN YOLUNU GASP ETTİLER

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde 15 Mayıs'ta başlayan inşaat yasağına rağmen inşaatlar çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Mumcular Mahallesi'nde inşaat yasağını dinlemeyen müteahhit, bir de vatandaşın yolunu adeta gasp etti.

VATANDAŞIN YÜRÜYECEK YOLU DA YOK

Mahallede kamuya ait yolu 3 metre genişleterek apartmana bahçe yaptı. Mahalle sakinleri defalarca muhtara ve belediyeye konuyu bildirmelerine rağmen bir sonuç alamadı. Mahalle sakinlerinin anayolu daraldığı gibi yürüyecek kaldırımları da artık yok.

AHMET ARAS HALKIN FERYADINI DUYMUYOR

Mumcular Mahallesi sakinleri, "Defalarca muhtar Muhammed Işık'a konuyu anlattık, muhtar yolu belediyenin inşaat firmasına sattığını söyledi. Vatandaşın yolu satılır mı? Yürüyecek, arabamızla gideceğimiz yol kalmadı.  Bodrum Belediye Başkanı Mumcular Mahallesi'ni unutmuş gibi. Mumcular üvey evlat muamelesi görüyor. Tek yolumuz var, yolumuzu da inşaat firması adeta gasp etti. Yol o kadar daraldı ki kaç kez trafik kazası oldu. Gerekli kişilerin ilgisizliğinden dolayı sorunlar çözüme kavuşmuyor."diye konuştular.

YENİ GÜNAYDIN ÖZEL / ÖZLEM UÇAR

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz