Narin'in Yengesi Hediye Güran Tutuklandı!

Hediye Güran için 'kasten öldürmeye iştirak' suçlaması ve kuvvetli suç şüphesiyle tutuklama talebi edildi. Hediye Güran çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan Narin Güran'ın cinayetine ilişkin yürütülen soruşturma devam ediyor. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan amca Faruk Güran'ın eşi Hediye Güran için 'kasten öldürmeye iştirak' suçlaması ve kuvvetli suç şüphesiyle tutuklama talebi edildi. Hediye Güran çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Cuma günü gözaltına alınan narinin yengesi Hediye Güran 4 günlük gözaltı sorgusunun tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Yenge Güran soruşturmayı yürüten 3 savcı tarafından sorgulandı. Çapraz sorgusu saatlerce süren yenge daha sonra tutuklanma talebiyle nöbetçi sulh ceza sorgu hakimliğine sevk edildi.

KASTEN ÖLDÜRMEYE İŞTİRAKLE SUÇLANIYOR...

Yenge Hediye Güran da cinayete iştirak suçundan sevk edilirken dosyada cinayete iştirakle suçlanan şüpheli sayısı 5 oldu.

Narinin gözaltına alınan kuzenleri İ.K. ve Ş.K. da bugün alınan ifadelerinin ardından savcılıkça serbest bırakıldı. İki kuzeni daha önce jandarmayı yanıltıcı bilgiler verdikleri için gözaltına alınmıştı.

Daha önce de amca Salim Güran, ağabey Enes Güran, anne Yüksel Güran ile küçük kızın cesedini çuval içinde gizleyip dere yatağına gizleyen itirafçı Nevzat Bahtiyar cinayete iştirak suçundan tutuklanmıştı.

HEDİYE GÜRAN'IN İFADESİ ORTAYA ÇIKTI...

Hediye Güran, "Ben olay günü Narin'i görmedim, hiçbir şeye şahit olmadım. Anne ve ağabeyin arasında nedenini bilmediğim bir boğuşma oldu. Enes'in kolundaki ısırık izleri anneye ait. Narin ahırda öldürülmüş olabilir. Şüpheli bir şey duymadım, kimse ifademi etkilemeye çalışmadı" dedi.
 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz