Narin Güran Soruşturmasında Yeni Gelişme!

Savcı talimat verdi, aile çapraz sorguya alındı

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde kaybolan Narin Güran'ı (8) arama çalışmaları 11. gününe girerken, soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı, bütün aile üyelerini çapraz sorguya aldı.

Diyarbakır’da 21 Ağustos günü kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ı arama çalışmaları devam ediyor.

Narin Güran'ı arama çalışmaları sürerken, soruşturma kapsamında gözaltına alınan ağabeyi E.G.'nin kolundaki ısırık izi ile ilgili İstanbul Adli Tıp Kurumundaki inceleme tamamlandı.

İncelemeye ilişkin hazırlanan rapor, soruşturmanın yürütüldüğü Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığına gönderildi. Raporda, ısırık izinin Narin'e ait olup olmadığı tespit edilemedi.

E.G., jandarmadaki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. Küçük kızın gözaltına alınan ağabeyi E.G.’nin, ifadesinde kolundaki ısırık izleriyle ilgili, "Kendim yaptım" dediği öğrenildi.

AİLE ÇAPRAZ SORGUYA ALINDI 

Soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı, anne Yüksel ve baba Arif Güran'ın da aralarında olduğu tüm aile fertleri ile amcalar ve kuzenleri yeniden ifadeye alınması için kolluk kuvvetlerine talimat verdi.

Savcılığın talimatı üzerine jandarma harekete geçti. Jandarma, Narin'in tüm aile fertlerini çapraz sorguya alarak, küçük kıza yönelik bir ipucuna ulaşmaya çalışıyor.  Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma gizlilik içeresinde sürerken, mahkeme tarafından yayın yasağı getirildi.

CUMA NAMAZINDA DUALAR NARİN İÇİN EDİLDİ

10’uncu günde AFAD ve jandarma ekipleri mahalle içerisinde ve dışında yeraltı görüntüleme cihazıyla arama çalışmalarını sürdürdü.

Cuma namazında ise dualar Narin’in sağ salim bulunması için edildi.


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz