Kırmızı Bültenle Aranan 25 Şüpheli Yakalandı!

İçişleri Bakanı Yerlikaya duyurdu.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

İçişleri Bakanı Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile 8 İlde düzenlenen “Kuyu-21” operasyonlarında 18 ülke tarafından haklarında Interpol’ün Kırmızı Bülten ve Difüzyon Mesajı (Acil Yakalama Mesajı) ile aranma kaydı bulunan 25 şüpheli yakalandığını duyurdu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile 8 İlde düzenlenen “Kuyu-21” operasyonlarında 18 ülke tarafından haklarında Interpol’ün Kırmızı Bülten ve Difüzyon Mesajı (Acil Yakalama Mesajı) ile aranma kaydı bulunan 25 şüpheli yakalandığını duyurdu.

25 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Yerlikaya paylaşımında şu ifadelere yer verdi; "8 İlde düzenlenen “KUYU-21” operasyonlarında 18 ülke tarafından haklarında INTERPOL’ün Kırmızı Bülten ve Difüzyon Mesajı (Acil Yakalama Mesajı) ile aranma kaydı bulunan 25 şüpheli yakalandı.

“HEPSİ TEK TEK KAZDIKLARI KUYULARA DÜŞECEKLER”

Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki; Hangi bülten ile aranırsa aransın, halkımızın huzurunu kaçıran uluslararası organize suç örgütlerine, göçmen kaçakçılığı organizatörlerine, zehir tacirlerine nefes aldırmayacağız. Hepsi tek tek kazdıkları kuyulara düşecekler”

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz