Nicole Kidman'ın Seçimi Herkesi Şaşırttı!

Kidman, eşi hakkında " O hızlı arabalara bayılıyor, her arabaya bayılıyor" diyor

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Nicole Kidman, eşi Keith Urban'ın kendisine aldığı Lamborghini'yi sürmemesinin ve daha ağırbaşlı bir Subaru'yu tercih etmesinin sebebini açıkladı.

57 yaşındaki oyuncu, Vogue Australia'nın son sayısında Victoria Beckham'la birlikte ilişkileri üzerine konuştu. Beckham, Kidman'a hangi araba modelini sürdüğünü sordu ve oyuncu şaşırtıcı bir cevap verdi.

Kidman "Durum şu. Eşim bana bir Lamborghini aldı" diye açıkladı.

Ama ben bir Subaru sürüyorum ve Lamborghini'yi o sürüyor.

Beckham, Big Little Lies yıldızının lüks bir arabayla gezinmesi hakkında espri yaptı.

Nicole Kidman'ın bir yere gittiğini ve araba kapılarını hayal etmek hoşuma gidiyor, çünkü arabanın kapıları yukarıya açılanlardan değil mi?

Kidman, Lambo'nun bir spor araba değil de bir SUV olduğuna açıklık getirdi ama yine de arabanın eşine daha çok uyduğunu söyledi.

Kidman "Sanırım bu yüzden bana o arabayı aldı… O hızlı arabalara bayılıyor, her arabaya bayılıyor. Bu onun olayı" dedi.

Queensland'den bir çocuk, yokluktan geldi. David'le (Beckham) aynı durum gibi, hani dersiniz ya 'Kendimi yükselteceğim ve olduğum kişiye dönüşeceğim'. Senin gibi, benim gibi. Dördümüz de kendi başımıza bir yerlere geldik değil mi?

Beckham, daha sonra kocası David'in Urban'la ne kadar çok ortak noktası bulunduğunu dile getirdi.

David tıpkı senin eşin gibi. Takıntılı. Arabalar ve futbol.

Kidman, ilişkisini ve 18 yıldır evli olduğu Urban'a ne kadar minnettarlık duyduğunu da büyük bir hevesle anlattı:

Bunu bulduğum için çok şanslıyım. Bu endüstri çok dengesiz ve o benim huzur kaynağım. Her gün, sabah uyanıp yürüyüşe çıkıyoruz ve el ele tutuşuyoruz. El ele tutuşmayı seviyoruz.

Ardından kendisine verilen "en iyi" ilişki tavsiyesini paylaştı.

Kidman "Sen varsın, o var ve bir de biz var. Ve o, sadece ikiniz" diye açıkladı.

Başka hiç kimse ikinizin yarattığı şeye veya Keith'le benim yarattığıma, partner olan herhangi bir evli çiftin, bir ilişkide bulunmayı seçen kişilerin yarattığına sahip değil. Bunu biz yaratıyoruz, bu yüzden ne olduğuna da biz karar veriyoruz. Eğer o kişiden gerçekten hoşlanıyorsan, gerçekten seviyorsan ama aynı zamanda gerçekten hoşlanıyorsan, Tanrım bunun faydası oluyor.

Kidman, birileri ondan ve Urban'dan "evlilik tavsiyesi" istediğinde aslında verecek tavsiyeleri olmadığını da itiraf etti:

Herkes kendi bildiğini yapıyor ve yaratıyor. Ben bir çeşit ilişki gurusu değilim. Ben yalnızca kendi yolumu bulmaya çalışıyorum.

Kidman ve Urban 2006'da evlenmişti ve 16 yaşındaki Sunday ve 13 yaşındaki Faith olmak üzere iki kızları var. Kidman ve eski eşi Tom Cruise da iki yetişkin çocuğa sahip, 31 yaşındaki Bella ve 29 yaşındaki Connor.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz