Kızını Nasıl Büyüttüğünü Anlattı!

Önce aşk gelir, sonra iş gelir - ve ardından eski sevgiliyle olası bir uzlaşma gelir!

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Irina Shayk , halka, kendisinin ve Bradley Cooper'ın 5 yaşındaki kızları Lea'ya nasıl ortak ebeveynlik yaptıklarına dair bir fikir verdi ve ailelerinin her zaman önce geleceğini açıkladı.

Shayk yakın tarihli bir kapak hikayesi için fotoğrafçı Inez van Lamsweerde'ye "Sadece bir anne olarak zamanımı nasıl önceliklendireceğimi öğrendim" dedi . "İşlerimi nasıl seçeceğim ve her zaman ailenin en önemli şey olduğunu hatırlayacağım. Bu şekilde devam edeceğim"

"Çalışmayı sevdiğim için ben de kendimi kaybetmek istemiyorum" diyen 36 yaşındaki süper model, çocuklarının kendisi ve 47 yaşındaki Cooper ile aynı iş ahlakını geliştirmesini umduğunu vurguladı."Kızımın bir gün anaokulundan döndüğünü hatırlıyorum ve 'Ah, işe mi gidiyorsun? Kalmanı istiyorum' dediğini hatırlıyorum. Ağlamaya başladı ve 'Gördün mü evde ışıklar yanıyor ve [masanın üzerinde] yemek var? Bu yüzden anne ve babanın işe gitmesi gerekiyor'' dedim. . "Bir kadın yetiştirmek ve ona anneannemin ve annemin bana nasıl öğrettiklerini, nerede çok çalışman gerektiğini öğretmek istiyorum."

Ve Shayk, Lea'nın "farklı koşullarda büyütüldüğünün" farkındayken, anne babasının son derece ünlü ve başarılı olduğunu düşünen bir çocuk annesi , tatlılarına net sınırlar koyar.

Shayk, "Hayatınızda bir şeyler elde etmek için çok çalışmanız gerektiğini anlaması için sırayla belirli şeylere erişmesine izin vermelisiniz," diye devam etti Shayk. "Ondan sonra, sonra 'Bak annen sana hediye alacak ama çalışmazsa alacak paramız yok' dedim. O da 'Tamam anne, işine git' diyor."

Shayk ayrıca kendisinin ve Cooper'ın Lea için bir dadıya sahip olmamayı seçtiklerini ve şaşkınlığını açıkladı: "Anne olmak şimdiye kadarki en harika şeylerden biri."

Shayk, üç kişilik ailenin hayatına bir bakış atarken, olası bir uzlaşma söylentileri dönmeye devam ediyor. Rus model ve A Star is Born aktörü, ilişkilerine ara verdikten üç yıl sonra yaz boyunca birlikte tropikal bir kaçamak yaptı.

Dahası, eski güçlü çift, geçen ayın başlarında New York'ta romantik bir gezinti sırasında el ele tutuşurken görüldü . Shayk'ın eli Oscar ödüllü oyuncunun sırtındayken Cooper, iki köpeğini gezdirirken kulaktan kulağa gülümseyerek fotoğraflandı.

Lea'nın ebeveynleri, 2019'da ayrılmadan önce dört yıl çıktı.


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz