Prens William ''Süper Kupa Anı'' Planlıyor!

Prens William ve Kate Middleton, bir ödül törenine katılmak üzere Amerika Birleşik Devletleri'ne uçuyor.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Prens William ve Kate Middleton, aralarında Billie Eilish, Annie Lennox, Ellie Goulding ve Chloe x Halle'nin de bulunduğu bir dizi yıldızın katıldığı bir ödül törenine katılmak üzere Amerika Birleşik Devletleri'ne uçuyor.

Prens William , tahtın varisi olarak kendi dönemini tanımlayacak bir an yaratmayı planlıyor.

Galler Prensi , Earth Shot Ödülünden bir "Süper Kupa anı" yaratmak istiyor.

Tanıdık yüzler ve büyük isimlerden oluşan yıldızlarla dolu bir kadroyla tanıtacağı 10 yıllık çevre girişimi için 50 milyon sterlin istediği anlaşılıyor.

Planın temel unsurlarından biri olan ödülle “çevre konusunda artan küresel liderliğini” derinlemesine incelemek istiyor.

Beş kişiye dağıtılan, kazananlara çevre çalışmalarına devam etmeleri için 1.000.000 £ verildiği bildiriliyor.

Bu yıl, ödüller uluslararası sansasyonel Billie Eilish tarafından yönetilecek.

Prens William, küçük kardeşi Harry'nin 2020'de Meghan Markle ile orada dükkan açmasından bu yana gölet boyunca yaptığı ilk büyük gezi olacak olan ödüller için ABD'ye gidecek .

William ve eşi Kate Middleton'ın 2014'ten bu yana ilk resmi gezisi olacak ve Boston şehrinin kutlamalarda yeşile döndüğünü görecek.

Bu yılki ödüller, 2021'de ödülü kazananların nasıl ilerlediğine bakacak ve bilgiler Kate Blanchet tarafından anlatılacak ve giriş için seslendirmeyi Sir David Attenborough yapacak.

Annie Lennox, Ellie Goulding ve Chloe x Halle de gösteride oynayacaklar.

Duruşmalar üç gün sürecek olsa da asıl etkinlik Cuma gecesi MGM Music Hall'da yapılacak ödül töreni olacak.

Telegraph'a göre kraliyetten bir kaynak şunları söyledi: "Ödül, Prince'in yılın Super Bowl anı oldu ve o, inanılmaz şeyler yapan en etkili projelerden bazılarına ışık tutmak için her yıl platformu kullanmaya devam etmeyi dört gözle bekliyor." 

Kapsayıcılık, Earthshot'ın misyonunun önemli bir parçasıdır. Bu yılın adayları, gezegenin her köşesinden seçilerek insan yaratıcılığının en iyilerini gerçekten sergiliyor.
 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz