Kim Kardashian Sessizliğini Bozdu!

Balenciaga'nın çocukları hakkında konuşulanlara sessiz kaldığı için tepkilerle karşılaşan Kim Kardashian, sonunda konuştu.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Balenciaga'nın çocukları hakkında konuşulanlara sessiz kaldığı için tepkilerle karşılaşan Kim Kardashian, sonunda konuştu.

Kim Kardashian , 27 Kasım'da viral olan Balenciaga skandalıyla ilgili sessizliğini bozmak için Twitter'a gitti. Konuyla ilgili ilk açıklamasında Kim, markanın BDSM ile poz veren çocukları içeren tartışmalı kampanyası hakkında neden bu kadar uzun sürdüğünü açıkladı. Kim, "Son birkaç gündür sessiz kaldım, son Balenciaga kampanyalarından tiksinmediğim için değil, bunun nasıl olabileceğini kendimde anlamak için ekipleriyle konuşma fırsatı istediğim için" diye yazdı.

Son birkaç yılda Kim, Balenciaga ile yakın bir ilişki kurdu. Temmuz ayında markanın Paris'teki moda şovunda yürüdü ve birkaç kez kıyafetlerini giydi. “Dört çocuk annesi olarak rahatsız edici görüntülerle sarsıldım. Çocukların güvenliğine en yüksek saygı gösterilmelidir ve çocuk istismarını normalleştirmeye yönelik herhangi bir girişimin toplumumuzda yeri olmamalıdır. Balenciaga'nın kampanyayı kaldırmasını ve özür dilemesini takdir ediyorum. Onlarla konuşurken konunun ciddiyetini anladıklarına ve bunun bir daha yaşanmaması için gerekli önlemleri alacaklarına inanıyorum.”

Kim'in Balenciaga ile olan yakın bağları nedeniyle hayranlar günlerdir Kim'den bu skandal hakkında açıklama yapması için baskı yapıyor. Mesajına göre, tartışmalara rağmen Balenciaga ile bağlarını koparıyor gibi görünmüyor.

Balenciaga kampanyasında, esaretten ilham alan oyuncak ayılarla çocukların rahatsız edici görüntülerine ek olarak, görüntülerin arka planında bir çocuk pornografisi davasından mahkeme belgeleri de yer aldı. Kampanyayı çeken fotoğrafçı, Instagram'da skandalla ilgili olarak şunları yazdı: "Hiçbir şekilde ne ürünleri, ne modelleri, ne de bunların kombinasyonlarını seçme hakkına sahip olmadığımı vurgulamalıyım. Bir fotoğrafçı olarak benden yalnızca ve yalnızca ilgili sahneyi aydınlatmam ve imza stilime göre çekim yapmam istendi.”

Balenciaga, tepkiler üzerine reklamı geri çekti. Moda evi yaptığı açıklamada, "Tatil kampanyamızın yol açmış olabileceği herhangi bir suç için içtenlikle özür dileriz" dedi. “Ayıcıklı peluş çantalarımız bu kampanyada çocukların yanında yer almamalıydı. Kampanyayı hemen tüm platformlardan kaldırdık.” Page Six'e göre Balenciaga ayrıca eklentinin yapımcıları North Six Inc. ve set tasarımcısı Nicholas Des Jardins'e 25 milyon dolarlık dava açtı . 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz