Kıvanç-Serenay Hakkındaki İddialar Ortalığı Karıştırdı!

Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya rol arkadaşı oldukları günden bu yana kazan kaynamaya devam ediyor.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Serenay Sarıkaya'nın son olarak gönlünü Şahmaran dizisindeki rol arkadaşı Burak Deniz'e kaptırdığı iddia edilmiş ancak ikili iddiaları kati bir dille yalanlamıştı. Bir yandan da Serenay Sarıkaya'nın Kıvanç Tatlıtuğ ile olan dizisinin setinden gelen haberler ortalığı sallamıştı. Geçtiğimiz günlerde ilk kareler gelen Kıvanç-Serenay ikilisi hakkında iddiaların ve detayların ardı arkası kesilmiyor. Çağatay Ulusoy detayı ise dikkat çekti…

Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya rol arkadaşı oldukları günden bu yana kazan kaynamaya devam ediyor.

Daha Tatlıtuğ'un partneri olacak isim için hummalı bir arayış söz konusuydu.

Tam Özge Özpirinçci ile anlaşıldı derken olaylar karışmış ve ikinci başrol Serenay Sarıkaya olmuştu.

Güçlü kadrosuyla dikkatleri çeken dizi hakkında flaş bir iddia gelmişti.

Bilan Özcan, Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer'in oğlu Kurt Efe'yle birlikte soluğu İzmir'de aldığını ileri sürdü.

"HER GÜN SETE GİTMİŞ"

Yine aynı programda flaş bir iddia ortaya atıldı. Başak Dizer'in her gün sete gittiği ve eşinin yanında olduğu dile getirildi.

ÇAĞATAY ULUSOY DETAYI

Kıvanç-Serenay ikilisinin dizi setinden bu karesi sosyal medyayı sallamıştı. Söylemezsem Olmaz programında da Arto bir detaya dikkat çekti.

O da Kıvanç Tatlıtuğ ise Çağatay UIusoy'un çok yakın arkadaş olması.

Serenay Sarıkaya ile Çağatay Ulusoy birlikte rol aldıkları dönem aşk yaşamıştı.

Arto "Kıvanç acaba Çağatay ile Serenay'ın arasını yapar mı?" sözlerini kullanarak yeni bir dedikodunun fitilini de ateşlemiş oldu.

NELER OLMUŞTU?

Bir buçuk yıldır birliktelik yaşayan Burak Deniz ve Didem Soydan hakkında bir süredir çıkan "Ayrıldılar" haberleri gerçek oldu. Bu ayrılık haberlerinin ardından gözler Serenay Sarıkaya'ya çevrildi.

Aylar önce "Şahmaran" dizisinin çekimlerinde Sarıkaya ve Deniz'in yakınlaştığını ileri sürülmüştü. Hatta ikili aşk haberlerine sinirlenmiş ve yalanlamıştı.

İşletmeci Umut Eviger'den yeni ayrılan Seranay Sarıkaya, bir süre önce Burak Deniz'i Instagram'dan takibe almıştı.

Daha sonra Deniz Sarıkaya'nın evinden çıkarken yakalanmıştı.

Defalarca yakalanan Serenay Sarıkaya ile Burak Deniz son olarak Deniz'in Sarıkaya'nın evinin sokağında görünmesiyle dikkat çekmişti.

Etiler'de yakalanınca panik olan Burak Deniz, muhabirlerin soruları karşısında alakasız cevaplar vererek, durumu toparlamak için, "Bir telefon aldım kafam karışık" şeklinde açıklama yaptı.

Serenay Sarıkaya'nın evinin bulunduğu sokakta olduğu hatırlatılan oyuncu, "Serenay'ın evi de aşağıda ama bir arkadaşımlaydık" diye konuşup soruları geçiştirmek istedi. Hafta sonunu Serenay Sarıkaya'yla beraber geçirdikleri iddiasına oyuncu, "Hayır değildik" diye cevap veren Deniz'e Etiler'deki bir mekana Sarıkaya'nın arabasıyla geldiği hatırlatılınca, "Yok arabasıyla geldik ama birlikte değiliz" diye konuşup şaşkınlık yarattı.

Serenay ile Burak'ın aşkı yeniden gündem oldu. Sette başlayan arkadaşlık aşka evrildi. Yoğun bir yıl geçiren, "Cahil Periler", "Şahmaran" ve "Kal" gibi üç ayrı yapımda rol alan Burak Deniz, iş yoğunluğundan ötürü bu süreçte Didem Soydan'dan ayrılmıştı. Projelerini bitiren ünlü oyuncu, dinlenmek için menajeriyle birlikte İzlanda tatiline çıkmıştı.

Tatilde enerji ve moral depolayan Burak Deniz, sevgilisi Serenay Sarıkaya ile şimdilerde gözlerden uzak görüşmeyi tercih ediyor.

Aşk haberinin ardından Serenay Sarıkaya'dan daha önce olduğu gibi bir kez daha yalanlama geldi.

"HEP BODOSLAMA DALIYORUM..."

Serenay Sarıkaya eski sevgililerine yaptığı göndermeyle dikkat çekmişti geçtiğimiz günlerde.

İlişki itirafıyla gündeme bomba gibi düşen Serenay Sarıkaya, "İlişki konularında hep bodoslama dalan bir insanım. O konuda meslek hayatımdaki kadar kontrollü ya da kendime yaptığım kadar sorgulayıcı olamıyorum."

"Birden kendimi akışa bırakıveriyorum. İlle aşk olmasına gerek yok, sevdiğim insanlar söz konusu olduğunda da böyleyim" dedi.


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz