Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Dikkat Çeken Ziyaret!

Bahar Feyzan'ın 'kulis haberi' akla geldi

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Gazeteci Bahar Feyzan, CHP'nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, HDP eski Eş Genel Başkanı, Edirne'de tutuklu Selahattin Demirtaş'ı ziyaret ettiğini ve bu ziyarette gerçekleştiğini iddia ettiği bir konuşmayı aktarmıştı. Bu iddianın ardından Kılıçdaroğlu ve DEVA Parti Genel Başkanı Ali Babacan'dan dikkat çeken DEM Parti ziyareti geldi.

Ankara'da siyaset kazanı Meclis'in tatile girmesine rağmen kaynıyor. Erken seçim ve CHP kurultayı kulislerde en çok konuşulan başlıklardan.

CHP 7'nci CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, DEM Parti Genel Merkezi'nde Eş Genel Başkan Tuncer Bakırhan’a annesi İpek Bakırhan'ın vefatı dolayısıyla taziye ziyareti gerçekleştirdi.

DEM Parti'ye önce Babacan, ardından da Kılıçdaroğlu geldi. Babacan ve Kılıçdaroğlu'nu DEM Parti Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, Halklar ve İnançlar Komisyonu Eş Sözcüsü Yüksel Mutlu ve DEM Parti Diyarbakır Milletvekili Sevilay Çelenk karşıladı.

Ziyaretin ardından Kılıçdaroğlu, "Sayın Eş Genel Başkan annesini yitirdi. Acıları paylaşmamız gerekiyor. Kendisine ailesine başsağlığı dileklerinde bulundum. Allah rahmet eylesin" dedi.

Kılıçdaroğlu ve Babacan'ın DEM Parti ziyareti gazeteci Bahar Feyzan'ın şu kulis haberini hatırlattı:

Kemal Kılıçdaroğlu’nun kısa zaman önce ziyaret ettiği Selahattin Demirtaş’a “beraber hareket edelim, bir yapı kuralım” dediği kulisini aldım.

Selahattin Demirtaş’ın ise “ben hapisteyim, sen emekli oldun” şeklinde yanıtı olduğunu öğrendim.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz