Özgür Özel’den Olağanüstü Kurultay Açıklaması!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 6-7 Eylül tarihlerinde olağanüstü tüzük kurultayı kararı almasıyla ilgili yaptığı açıklamada "Kendime kaçtı dedirtmem, kendime güvenim tam. Parti 50 yıl sonra seçimden birinci çıktı ve o günden beri tüm anketlerde birinciyiz.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

CHP Parti Meclisi, 6-7  Eylül tarihlerinde Ankara'da olağanüstü tüzük kurultayı düzenlenmesi kararı aldı. Kurultay kararı Parti Meclisi'nin değil Genel Başkan Özgür Özel'in kararı olarak kayıtlara geçti. 

"SEÇİMDEN KORKMUYORUM, KAÇTI DEDİRTMEM"
Tüzük Kurultayı'nın seçimli olup olmayacağı henüz netleşmemişken Özgür Özel, İsmail Saymaz'a yaptığı açıklamada, "seçimden korkmuyorum, kaçtı dedirtmem" diye konuştu. Özel "Parti 50 yıl sonra seçimden birinci çıkmış. O günden bugüne tüm anketlerde birinci çıkıyor. Bu ayki tüm anketlerde farkı açtığımız ortada. Bazılarında fark yedi puana çıkmış. Bu durumda halen daha dönüp parti başarısızmış, işler kötüye gidiyormuş gibi izlenim yaratmaya çalışıp bizim de kendimizden endişemiz varmış gibi algı yaratmaya çalışıyorlar. ‘Korktular da seçim maddesi eklemeyelim diye böyle yaptılar’ şeklinde açıklamalar olur, parti yıpranır, olmayan bir endişe varmış gibi algılanmaya çalışılır diye bu kararı aldım." ifadelerini kullandı.

"BİZİM KENDİMİZE VE DELEGEMİZE GÜVENİMİZ TAM"
"Vatandaşın ve partilinin şikayeti olmayan bir genel başkandan ve yönetimden birilerinin şikayeti varsa onların bileceği iş" diyen Özel "Ama istismara yönelik olarak ‘Kaçtı, ondan PM’de karar aldı, kendi almadı’ dedirtmemek için bunu tercih ettim. Bizim kendimize ve delegemize güvenimiz tam."" dedi.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz