Kate Middleton ve Prens William'dan İş İlanı!

"Heyecan verici bir fırsat"

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Kate Middleton ve Prens William'ın açtığı iş ilanında, “Bu, Kensington Sarayı'nda Galler Prensi ve Prensesi'ne yardımcı olan özel ekibe katılmak için heyecan verici bir fırsat" denildi.

Galler Prensesi Kate Middleton ve Prens William, resmi ofislerinin bulunduğu Kensington Sarayı'ndaki kadrolarına dahil etmek üzere özel sekreter yardımcısı arıyor. Middleton ile Prens William'ın açtığı iş ilanında, Galler kültürü ve dili hakkında bilgi sahibi olmak aranan önemli özellikler arasında yer alıyor.

“Bu, Kensington Sarayı'nda Galler Prensi ve Prensesi'ne yardımcı olan özel ekibe katılmak için heyecan verici bir fırsat" ifadelerinin yer aldığı ilanda, şöyle devam edildi:

“Küçük ve becerikli bir ekipte çalışırken proaktif, uygulamalı bir yaklaşıma ve Galler toplulukları, ilişkileri, hükümet ve iş dünyası hakkında güçlü bir anlayışa sahip olacaksınız. Galce konuşmak esastır ve hem yazılı hem de sözlü olarak akıcı Galce konuşulması arzu edilir."

Galler Prensesi Kate Middleton, kanser teşhisi ve ocak ayında geçirdiği karın ameliyatından bu yana ilk kez, Kral 3. Charles'ın resmi doğum günü töreninde halkın karşısına çıkmıştı. Haziran ayında gerçekleştirilen törende Galler Prensesi, kraliyet alayının parçası olarak bir arabanın içinde görüntülenmişti.

Middleton, geçtiğimiz günlerde de Wimbledon Tenis Turnuvası'na katıldı. Prenses Kate Middleton, Sırp Novak Djokoviç ile karşı karşıya gelen İspanyol Carlos Alcaraz'a birincilik kupasını sundu.

Prenses ocak ayında bir ameliyat olmuş, Saray'dan yapılan açıklamada ameliyatın planlı olduğu ve kanserle ilişkili olmadığı belirtilmiş, daha fazla bilgi verilmemişti. Kate 22 Mart'ta paylaştığı video mesajında, kanser teşhisinin ameliyatın ardından yapılan testlerle konulduğunu söylemiş, ancak kanserin türünü açıklamamıştı.

Kate Middleton kanserin teşhisiyle “büyük bir şok yaşadığını” kaydetmişti. Prenses, 2 dakika 15 saniyelik video mesajında kemoterapi gördüğünü de söylemişti:

“Ameliyat sonrası yapılan testlerde kanser tespit edildi. Bu nedenle sağlık ekibim bana önleyici kemoterapi almamı önerdi ve şu anda bu tedavinin erken aşamalarındayım. Her ne şekilde olursa olsun bu hastalıkla karşı karşıya kalan herkes, lütfen inancınızı ve umudunuzu kaybetmeyin. Yalnız değilsiniz."


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz