Hadise'den Dekolteli Kıyafet Eleştirilerine Olay Cevap!

"Kafada Bitiyor!"

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Ünlü Şarkıcı Hadise dün gerçekleşen Harbiye konserinde sahneyi yıktı geçti. İddialı sahne kıyafetleri nedeniyle zaman zaman eleştirilerin odağı olan Hadise, Harbiye Açıkhava konserinde ateş kırmızısı bir tulum tercih etti. Dekoltesi olmayan elbise hakkında "Hadise bu havada bu kostümün içinde nasıl dayanıyor?" sorusunu kendi sorup cevaplayan şarkıcı, 'dekolte' çıkışıyla dikkatleri bir kez daha üzerine çekti.

Hadise Açıkgöz, önceki akşam Harbiye Açıkhava konserinde hayranlarının karşısına çıktı. Biletleri tükenen konserde Hadise sahneyi yıktı geçti. 

İddialı sahne kıyafetleri nedeniyle zaman zaman eleştirilerin odağı olan Hadise, Harbiye Açıkhava konserinde ateş kırmızısı bir tulum tercih etti. Dekoltesi olmayan elbise hakkında "Hadise bu havada bu kostümün içinde nasıl dayanıyor?" sorusunu kendi sorup cevaplayan şarkıcı, 'dekolte' çıkışıyla dikkatleri bir kez daha üzerine çekti.

"HARBİYE İÇİN BAŞKA BİR HEYECANLANIYORUM"

Ünlü popçu, "Harbiye için başka bir heyecanlanıyorum. Sahneye çıkınca anladım! Biliyor musunuz; bu gece de buradayız, yarın gece de buradayız. Seyircilerime binlerce kez teşekkür ediyorum. Biz bu sahneyi çok seviyoruz ve sizler istedikçe bu sahnelerde olacağız. Zaten bu sizin aşkınızla olan bir şey, sadece benimle olmaz. Seyircim ekibimin bir parçası, beraber büyüyoruz. Siz sevdikçe biz bu sahneyi sevmeye devam edeceğiz" sözleriyle konuklarına selamladı.

YANIYORUM, YANIYORUM!

Kırmızı bir tulum giyen Hadise, "Hepinizin kafasından geçen soruyu söylüyorum; 'Hadise bu havada bu kostümün içinde nasıl dayanıyor?' Yanıyorum, yanıyorum! Olsun, bu konserlere değer" açıklamasını yaptı ve konuklarına "Güzel mi peki?" diye sordu.

"BUNUN AÇIKLIKLA HİÇBİR ALAKASI YOK"

Ayrıca Ünlü Şarkıcı dekolte konusunda da dikkat çeken bir konuşma yaptı. Hadise açıklamasında, "Diyorlar ya, yok dekolte giymesinler. Bunun açıklıkla hiçbir alakası yok. Bence ben şu an bu tulumun içinde gayet seksiyim. Demek ki konu açık olmakla ilgili değil, kafada bitiyor. Benim seyircim o kadar güzel ki, mini etekli kadınlar, kapalı kadınlar... Hepimiz insanız. Hepimiz birbirimize saygı duyduğumuz sürece aslında ne kadar mutlu ve huzurlu oluyoruz, ben bunu seyircimde görüyorum.

SEYİRCİSİNDEN TAM NOT ALDI

'Aşk Kaç Beden Giyer', 'Mesajımı Almıştır O', 'Küçük Bir Yol',' Hay Hay' gibi hitlerini söyleyen Hadise, aralıksız iki saat sahnede kaldı. Sanatçı; şarkıları, sahne tasarımı, 16 dansçısı ile olan performansı ve Züleyha Kuru imzalı özel tasarım kıyafetleriyle seyircisinden tam not aldı.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz