Jorge Jesus’tan Ayrılık Sözleri!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Brezilyalı gazeteye yaptığı açıklamada Türkiye'ye uyum sağlamakta zorlandığını belirterek Mayıs ayını işaret etti.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu’nda Sevilla’ya deplasmanda 2-0 yenildiği karşılaşmanın ardından Brezilya’dan flaş bir haber geldi.

Youtube’da Paparazzo Rubro-Negro kanalının sahibi Gabriel Reis, Sevilla maçının ardından yayınladığı videoda Jorge Jesus ile konuştuğunu belirtti. Brezilyalı gazeteci, Jesus’un, “Türkiye’de hava çok soğuk ve uyum sağlamakta zorlanıyorum. Ancak Mayıs ayını beklememiz gerekiyor. Brezilya’ya kucak dolusu sevgiler” ifadelerini kullandığını belirtti.

Bir dönem Brezilya Milli Takımı ile de ismi anılan 68 yaşında Portekiz teknik adam için son olarak Flamengo ismi ortaya atıldı. Flamengo taraftarları, başarısız sonuçların ardından Fenerbahçe’nin eski teknik direktör Vitor Pereira’nın takımdan gönderilmesi için protesto düzenledi ve Pereira’nın takımın başında para için kaldığını belirten pankartlar açtı.

Fenerbahçe ile 1 yıllık sözleşme imzalayan Jorge Jesus, Flamengo’yu da 2019-2020 sezonunda çalıştırmış ve Brezilya ekibine Brezilya Ligi, Süper Kupa, Libertadores Kupası ve Güney Amerika Süper Kupası kazandırmıştı.

Fenerbahçe’nin başında 37 maça çıkan Jorge Jesus, sahadan 24 kez galip ayrılırken 4’ü Süper Lig olmak üzere 6 mağlubiyet tattı.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz