Fenerbahçe Seçiminde Gerginlik: Aziz Yıldırım Kongreyi Terk Etti!!

Aziz Yıldırım daha sonra yaptığı açıklamada "Yapılan seçim gayri demokratik bir seçim oldu. Ben buradan ayrılıyorum. Yarın oy atmaya geleceğim" dedi.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda gergin anlar yaşandı.

Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım, sarı lacivertli kulübün başkan vekili Erol Bilecik'in konuşması esnasında kürsüye geldi. Bir süre sonra kürsüde konuşmaya başlayan Yıldırım, kongreyi yöneten Vefa Küçük tarafından, "Sayın Aziz Yıldırım benden söz almadan konuşamazsınız" diyerek uyarıldı. Yıldırım, Küçük'e "Ben söz alırım. Sen seçilmeden oraya oturdun" diyerek yanıt verdi.

Ali Koç ve Aziz Yıldırım bir süre kürsü önünde konuştu. Vefa Küçük, "Kürsüye kadar geldiğine göre bir 30 saniye söz hakkı tanıyalım Aziz Yıldırım'a..." ifadelerini kullandı ve Yıldırım'a söz hakkı verdi.

"GAYRİ DEMOKRATİK BİR SEÇİM OLDU, BURADAN AYRILIYORUM"

Aziz Yıldırım, kürsüye çıkarak kongre divan başkanlığı seçiminin demokratik olmadığını belirtip genel kuruldan ayrılacağını açıkladı. Yıldırım "Yapılan seçim gayrı demokratik bir seçim oldu. Şimdi buradan gidiyorum. Yarın oy kullanmaya geleceğim. Bizim arkadaşlardan kalmak isteyen olursa kalabilir" diye konuştu ve stadyumu terk etti.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz