İşte Partnerinizle Duygusal Bağı Güçlendirmenin Yolları!

Partnerinizle duygusal anlamda uzaklaştığınızda yapabilecekleriniz...

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

İlişkinizde yaşadığınız bazı problemler, partnerinizle aranıza mesafe girmesine sebep olabilir. Aranızdaki bağı yeniden güçlendirmek için bunları deneyebilirsiniz...

Sağlıklı bir ilişkide duyguları ifade edebilmek önemlidir. Nasıl hissettiğinizi paylaşmadığınızda partnerinizle sorun yaşamaya başlarsınız. İşte partnerinizle duygusal anlamda uzaklaştığınızda yapabilecekleriniz...

Gerçekten bunu istiyor musunuz?

Kendinize dürüst olmakla başlayın. Partnerinizden uzaklaştığınızda eskisi gibi olmak istediğiniz konusunda ne kadar eminsiniz? İlişkinizi yeniden canlandırmanın birçok yolu var ancak hiçbiri, eğer siz gerçekten bu ilişkiyi yürütmek istemiyorsanız, işe yaramayacaktır.

Eleştirmeyin

Partnerinizle sağlıklı ve mutlu bir birliktelik kurabilmenin yolu uzlaşmadan geçiyor. Eleştirmek ve şikayet etmek, karşı tarafın kendisini savunmak istemesine yol açacaktır. Bunun yerine uzlaşmacı olun ve dileklerinizi açıkça dile getirin.

Yeni bir şeyler duymak için istekli olun

Tartışmalarınızı bir kenara itin. Hep aynı argümanları duyduğunuz için ümitsizliğe kapılmış olabilirsiniz. Önyargılı olmayın. Partnerinize karşı daha kucaklayıcı olun. Ondan alışık olmadığınız şeyler duyabilirsiniz. Sizi şaşırtmasına izin verin.
 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz