İnanılmaz İtiraf! Olimpiyat Yüzücülerinin Ortak Alışkanlığı!

İki kez Olimpiyat şampiyonu olan kadın yüzücü, yüzdüğü "her havuzda" bunu yaptığını söyledi

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'ndaki altınları evlerine götürmeyi hedefleyen ABD Takımı yüzücüleri, "her" havuzda yaptıkları "iğrenç" bir alışkanlığı açıkladı.

Bazı Olimpiyat oyuncuları bu çarpıcı itirafı yaparken önümüzdeki haftalarda La Défense Arena'daki su seviyeleri biraz daha yükselebilir: Her zaman havuza işiyorlar.

Sporcular, tuvalete gitmeleri gerektiğinde neden bunun yerine su altında hacet gidermeyi seçtiklerine dair çeşitli bahaneler sundu.

Tokyo Olimpiyatları'nda ABD için yarışmış Zach Harting, polyester mayosunun darlığı yüzünden havuza işediğini Wall Street Journal'a söyledi.

"Dünyam değişti" itirafında bulundu.

Bazı yüzücülerin ultra-dar mayoları giymesi 20 dakikayı bulabiliyor ve bu da mayo içinde çiş yapma ihtiyacını büyütüyor.

Tokyo Olimpiyatları'nda yarışmış bir başka sporcu olan Jack Mitchell, bunu çok fazla sıvı tüketimine bağladı zira bünyeye alınan şeyin dışarı da çıkması gerekiyor.

Mitchell, Wall Street Journal'a "Her zaman işemek zorundayım" dedi.

Çünkü çok su içmiş oluyorum.

Günümüzde profesyonel yüzücüler mesanelerini boşaltma dürtüsünü hissettiklerinde nadiren iki kez düşünürler.

Diğer yandan Healthy Pools'un 3 bin 100 kişiyle yaptığı bir ankete göre, yetişkinlerin sadece yüzde 40'ı havuzda yüzerken işediğini itiraf ediyor.

İki kez Olimpiyatlara katılan Katie Hoff gazeteye "Yüzücü olmayanlara çok iğrenç geliyor ama o kadar çok klor var ki düşünmüyorsunuz bile" dedi.

Olimpiyatlarda iki altın madalya kazanan Lilly King, yüzdüğü "her havuza" işediğini söyledi. "Bu işler böyle" diye de ekledi.

King ayrıca özel sayılabilecek bir kabiliyetini de açıkladı. Aynı anda birden fazla görevi yerine getirebilme yeteneğini "Yüzerken gerçekten işeyebiliyorum" diye anlattı.

Hoff, yarıştan önce yeterli zaman olmadığı için bazılarının suya girmeyi bile beklemediğini açıkladı.

Kendisi gibi Amerikalı bir kadın yüzücünün yanında otururken "onun [idrarının] tam olarak bacağından aşağı süzülüp yere çarptığını gördüğü" bir olayı hatırladı.

Bununla birlikte, havuza işemenin altın bir kuralı da var: Herhangi biri yakınlardaysa yapmayın.

4 kez Olimpiyat madalyası kazanmış Cullen Jones, "Asla sıcak bir alanda yüzmek istemezsiniz" derken bunu yapanlar için de "Herkesi ilaçlıyorsunuz" ifadesini kullanıyor:

Bu iğrenç.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz