Galatasaray, Lecce'yi 2-1 Mağlup Etti!

Galatasaray, yeni sezon hazırlıkları kapsamında karşılaştığı İtalyan ekibi Lecce'yi 2-1 yendi.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Galatasaray, yeni sezon hazırlıkları kapsamında karşılaştığı İtalyan ekibi Lecce'yi 2-1'lik skorla yenmeyi başardı.

Avusturya'nın Steiermark eyaletindeki Liezen bölgesinde, Irdning'de kamp yapan sarı-kırmızılı ekip, İtalya Serie A takımlarından Lecce ile karşı karşıya geldi. Müsabaka, Avusturya temsilcisi LASK'ın ev sahipliği yaptığı Summer Series Upper Austria turnuvası kapsamında Linz'deki Raiffeisen Arena'da oynandı.

Galatasaray sahaya Fernando Muslera, Leo Dubois, Metehan Baltacı, Victor Nelsson, Derrick Köhn, Kerem Demirbay, Lucas Torreira, Hakim Ziyech, Dries Mertens, Wilfried Zaha ve Michy Batshuayi ilk 11'i ile çıktı.


Maçın 10. dakikasında Hakim Ziyech'in golüyle 1-0 öne geçen Cimbom, 40. dakikada Wilfried Zaha ile farkı 2'ye çıkardı. İlk yarı Galatasaray'ın 2-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

İkinci yarıya kalede Günay Güvenç ile başlayan teknik direktör Okan Buruk, 64. dakikada Mauro Icardi, Berkan Kutlu ve Yusuf Demir'i oyuna dahil etti. 83. dakikada ise Sergio Oliveira, Halil Dervişoğlu, Eyüp Aydın, Ali Yeşilyurt, Efe Akman ve Gökdeniz Gürpüz sahaya girdi.

Lecce, 85. dakikada Kialonda Gaspar'ın golüyle farkı 1'e indirdi. Kalan sürede başka gol olmayınca Galatasaray sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Sezon öncesi ilk hazırlık maçında LASK'a 3-2 mağlup olan Galatasaray, ikinci maçında Almanya 2. Ligi temsilcisi Fortuna Düsseldorf'a 5-2 yenilmişti. Üçüncü karşılaşmasında ise Slovakya'nın Trencin takımını 4-1 mağlup etmişti.

ICARDI İLK KEZ SAHADA
Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, hazırlık maçlarında ilk kez forma giydi. Antrenman eksikliği nedeniyle ilk Avusturya kampındaki üç hazırlık maçında görev alamayan Icardi, Lecce karşılaşmasının 64. dakikasında oyuna dahil oldu ve kaptanlık pazubendini taktı.

OKAN BURUK 4-4-2 DENEDİ
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Lecce karşısında 4-4-2 taktiğini denedi. Maça Michy Batshuayi'yi tek santrfor olarak başlatan Buruk, 64. dakikada Icardi'yi oyuna alarak Batshuayi ile birlikte çift forvet oynattı.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz