İlkin Aydın'ın Vargas Hakkındaki Yorumları Tepki Çekti!

Fransa'nın ev sahipliğinde düzenlenecek Paris Olimpiyat Oyunları öncesi Filenin Sultanları'nda kriz yaşanıyor.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Fransa’nın ev sahipliğinde 27 Temmuz-11 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek Paris Olimpiyat Oyunları’nda mücadele edecek A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın kadrosuna Tuğba Şenoğlu’nun yerine İlkin Aydın'ın dahil edilmesi sporseverler tarafından oldukça eleştirilmişti. Bu olayın hemen ardından İlkin Aydın'ın, Melissa Vargas hakkındaki düşüncelerini paylaştığı bir video sosyal medyada birden gündeme oturdu.

Fransa'nın ev sahipliğinde düzenlenecek Paris Olimpiyat Oyunları öncesi Filenin Sultanları'nda kriz yaşanıyor.

Dün yapılan açıklamada Tuğba Şenoğlu’nun yerine İlkin Aydın'ın dahil edilmesi sporseverler tarafından oldukça eleştirilmişti.

Bu son dakika kararının ardından Tuğba Şenoğlu'nun menajerlik şirketi milli voleybolcunun kadrodan çıkarılmasının ardından yaptığı paylaşımlar ile dikkat çekti. Menajerlik şirketi, ''Sizin için şer görünende hâyır, hâyır görünende şer vardır. Siz bilmezsiniz Allah bilir." sözlerinin ardından bir de, ''Olimpiyatlar sonrasını bekleyelim, şimdilik bu kadar. Desteğiniz için teşekkür ederiz'' ifadelerini kullandı.

İlkin Aydın'ın son dakika kadroya alınmasının ardından milli voleybolcunun Melissa Vargas hakkında söylediği sözler sosyal medyada bir anda gündeme oturdu. İlkin Aydın videosunda, ''Bir Türk sporcu olarak sahada Türk sporcu olmasını isterim. El ele tutuşup İstiklal Marşı okuyabileceğim bir sporcu olması benim şahsi fikrim. Takımımda bir Kübalı değil, bir Türk vatandaşı görmek benim daha çok hoşuma gider'' dedi.
 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz