İlişkinizin Sizi Sınırlandırdığını Gösteren 5 İşaret!

İşte dikkat etmeniz gereken bazı işaretler...

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Sağlıklı bir ilişkide partnerler birbirlerinin kişisel alanına saygı göstermelidir. Bu alan daraldıkça sorunlar baş göstermeye başlar.

Partnerinizle yakın olmak, ayrılmaz bir bütün haline gelmek harika bir duygudur. Ancak bu yakınlık zamanla kişisel alanınızı sınırlandırabilir. İşte dikkat etmeniz gereken bazı işaretler...

1. "Ben" demek yerine daha çok "biz" demeye başladıysanız her şeyi birlikte yapmaya başlayan çiftlerden olmuş olabilirsiniz. Bunun avantajları olabileceği gibi dezavantajları da olacaktır. Arkadaşlarınızla ve tek başınıza daha çok vakit geçirmeye çalışın.

2. İptal ettiğiniz görüşmeler veya ertelediğiniz etkinliklerden sonra arkadaşlarınızın sayısı giderek azalıyor olabilir.

3. Hobileriniz, hedefleriniz ve hayalleriniz artık hep ortaktır. Elbette partnerinizle birlikte bir şeyler yapmak çok eğlenceli ancak "kendiniz" olmayı bırakmayın.

4. Birbirinizi sık sık kontrol etme ihtiyacı hissediyorsunuz. Yalnız kaldığınız zamanlarda mutlu olmuyor ve onun sizinle olmadığı zamanlarda ne yaptığını merak ediyorsunuz.

5. Gerçek düşüncelerinizi eskisi kadar dile getirmiyorsunuz. Partnerinizin sizi eleştireceğini veya anlamayacağını düşündüğünüz için hislerinizi saklıyorsunuz.


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz