İddia: MYK Üyesinin Sözleri Erdoğan'ı Kızdırdı!

MYK üyesinin “Siyasi kimliğimizi değiştirelim. Muhafazakâr-demokrat kimliğimizden sıyrılalım” sözlerine Erdoğan sert tepki verdi.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

AK Parti’ye yapılacak yeni katılmaları değerlendiren Erdoğan’ın “Harekete güç katacak herkesle ortak değerler etrafında buluşma irademiz dün olduğu gibi bugün de bakidir” dediği öğrenildi. Öte yandan bir MYK üyesinin sözlerinin Erdoğan'ı kızdırdığı ortaya çıktı.

Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından yapılan saha çalışmasının değerlendirildiği AK Parti MYK toplantısında bir MYK üyesinin “Siyasi kimliğimizi değiştirelim. Muhafazakâr-demokrat kimliğimizden sıyrılalım” sözlerine Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çok sinirlendi ve kızdığı öğrenildi.

Türkiye gazetesinin aktardığına göre, söz konusu Gençlik Kolları’nın saha çalışmasında “Kendinizi hangi kimlikle tanımlıyorsunuz?” sorusunu yöneltilen gençler açık ara farkla ‘Atatürkçü’ cevabı verdi, ikinci sırada ise ‘Milliyetçi’ cevabı yer aldı. Saha çalışmasının değerlendirildiği toplantıda bir MYK üyesinin “Siyasi kimliğimizi değiştirelim. Muhafazakâr-demokrat kimliğimizden sıyrılalım” sözlerine Erdoğan sert tepki verdi.

Öte yandan bugün gerçekleştirilecek 23. yaş kutlama programında en az 15 belediye başkanı ile iki milletvekilinin AK Parti’ye geçeceği belirtilirken, Erdoğan’ın, partiye geçmek isteyen diğer siyasilere de kapıyı araladığı ifade edildi. Önümüzdeki günlerde bu sayının artacağı konuşulurken, Erdoğan’ın “Dışlayarak, dışarıda tutarak değil biz kucaklayarak bugünlere geldik. Ülkeye ve millete hizmet sevdası olan herkese kapımızı açık tuttuk. Harekete güç katacak herkesle ortak değerler etrafında buluşma irademiz dün olduğu gibi bugün de bakidir” dediği öğrenildi.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz