Güzel Oyuncu Mine Tugay'dan Yeni Yaş Pozları!

Oyuncu Mine Tugay, kusursuz fiziğiyle ve güzelliğiyle sosyal medyayı sallamaya devam ediyor.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Bir döneme damga vuran Medcezir dizisinde hayat verdiği ‘Ender Serez’ karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Mine Tugay, kusursuz fiziğiyle ve güzelliğiyle sosyal medyayı sallamaya devam ediyor. 46 yaşına giren Mine Tugay, yeni yaşını yeni pozlarla kutladı. Kırmızı dekolteli elbisesiyle pozlarını paylaşan Tugay'a binlerce beğeni ve yorum yağdı.

Medcezir, Zalim İstanbul, Yalı Çapkını gibi dizilerden tanıdığımız güzel oyuncu Mine Tugay, başarılı oyunculuğunun yanı sıra sosyal medya hesabından paylaştığı birbirinden cesur pozlarla gündemden düşmüyor. 

Genç kızlara taş çıkaran fiziğiyle adından sıkça söz ettiren Mine Tugay'ın paylaşımları büyük yankı uyandırıyor. İlerleyen yaşına rağmen genç ve güzel kalmayı başaran Tugay’ın kusursuz fiziği ve güzelliği dikkatleri üzerine çekiyor. 

PAYLAŞIMLARINA BEĞENİ YAĞIYOR

Instagram'da büyük bir takipçi kitlesi bulunan Tugay'ın paylaşımlarına ise binlerce beğeni ve yorum yağıyor. 

YAŞ GÜNÜNÜ KUTLADI

Son olarak Mine Tugay, sosyal medya hesabından kırmızı bir elbiseyle yayımladığı fotoğraflarla yaş gününü kutladı.

"İYİ Kİ DOĞMUŞUM"

Mine Tugay, sevenleriye paylaştığı o fotoğrafa; "İyi ki doğmuşum. Bütün güzel dilekleriniz için teşekkür ederim" notunu düştü. 

"YAŞ ALMAYAN KADIN"

Kırmızı dekoltesi elbisesiyle nefes kesen Tugay'a hayranları da kayıtsız kalamadı. Ünlü güzelin paylaşımına; "Dünyann en güzel kadını", "İyi ki doğdun kraliçem", "Güzelliğinin elbiseye jesti", "Yaş almayan kadın" gibi yorumlarda bulundu. 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz