Galatasaray Tesislerine Saldırı!

Kadıköy Kalamış'ta bulunan Galatasaray Spor Kulubü'ne ait tesislere gelen bir grup Fenerbahçe taraftarı gerginlik çıkardı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Kadıköy Kalamış'ta bulunan Galatasaray Spor Kulubü'ne ait tesislere gelen bir grup Fenerbahçe taraftarı gerginlik çıkardı. Grup tesise meşale ve yabancı maddeler fırlattı. Yaşanan gerginlik polisin olay yerine gelmesiyle son buldu.

Galatasaray Spor Kulübü’nün Kadıköy Kalamış’ta bulunan tesislerinde taraftarlar arasında gerginlik yaşandı. Galatasaray tesislerinin önünde toplanan Fenerbahçeli bir grup, tesise meşale ve yabancı madde attı. Atılan meşaleler sonucu ufak çapta yangın çıkarken, grup polis ekiplerinin gelmesiyle dağıldı.

POLİS GELİNCE DAĞILDILAR

Akşam saatlerinde Galatasaray Spor Kulübü Kalamış Tesisleri’nin önüne gelen Fenerbahçeli bir grup ile içerideki Galatasaray taraftarları arasında gerginlik çıktı. Tesislerin önüne gelen kalabalık grup, tesis binasının bulunduğu alana meşale ve yabancı maddeler fırlattı. Fırlatılan yabancı maddeler sebebiyle ufak çaplı yangın çıktı. Kalabalık grup polis ekiplerinin gelmesiyle dağılırken, polis olayla ilgili inceleme başlattı.


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz