Aziz Yıldırım Mourinho Bombasını Patlattı!

Fenerbahçe'nin yakından ilgilendiği Jose Mourinho, geleceğine ve kariyerine dair çarpıcı açıklamalar yapmış ve kararını önümüzdeki hafta vereceğini söylemişti.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Fenerbahçe'de seçim kampanyası haline gelen Jose Mourinho ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Sarı-lacivertlilerin başkan adayı Aziz Yıldırım, Mourinho'nun imzayı attığını ifade etti.

AZİZ YILDIRIM LONDRA'YA GİDİYOR

Fenerbahçe başkan adayı Aziz Yıldırım, "Cumartesi günü Londra’ya gideceğim ve Şampiyonlar Ligi Finali’ni izleyeceğim. Yine konuşmalarımda ifade ettiğim gibi, Jose Mourinho ile yüz yüze görüşeceğim. Mourinho ile anlaşıp İstanbul'a getireceğim" demişti.

RESMİ AÇIKLAMA GELDİ! "3 YILLIK ANLAŞMA SAĞLADIK"

Aziz Yıldırım bugün yaptığı son dakika açıklamasında, "Biz 3 yıllığına geliyoruz. 3 yıllığına Mourinho'yu getiriyoruz. Mourinho geliyor, imzayı attı! Gelmeme durumu yok!” dedi.

İTALYANLAR YAZDI! ANLAŞMA SAĞLANDI

İtalya'nın önde gelen gazetelerinden Corriere dello Sport'un haberine göre; Jose Mourinho ile Aziz Yıldırım anlaşma sağladı. Yüksek tazminat maddesini kabul eden Aziz Yıldırım, başkanlığa seçilmesi durumunda Mourinho'yu resmen açıklayacak.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz