Kerem Aktürkoğlu'ndan Ayrılık Sinyali!

Sarı-kırmızılı takımın 17 milyon euro piyasa değeri bulunan yıldız futbolcusu ayrılık sinyali verdi.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Süper Lig’de 2023-2024 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray’da sezonun bitmesiyle flaş gelişmeler yaşanıyor. Sarı-kırmızılı takımın 17 milyon euro piyasa değeri bulunan yıldız futbolcusu ayrılık sinyali verdi.

Trendyol Süper Lig’de 2023-2024 sezonu sona erdi. Galatasaray, ligin 38.haftasında deplasmanda karşı karşıya geldiği Konyaspor’u Icardi (2) ve Berkan Kutlu’nun attığı gollerle 3-1 yendi.

Puanını 102’ye çıkaran sarı-kırmızılı takım, üst üste 2, toplamda ise 24.kez şampiyon oldu. Galatasaray şampiyonluk kupasını Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde düzenlenen görkemli bir törenle aldı.

Edis ve Uzi’nin renk kattığı gecede Galatasaray taraftarları coşku dolu anlar yaşandı. Kupanın kaldırılmasıyla taraftarlar adeta kendinden geçti.

Geceye damga vuran isimlerden biri Kerem Aktürkoğlu oldu. Yıldız futbolcu, İsrail saldırıları altında büyük bir insanlık dramının yaşandığı Filistin'e destek verdi. Sık sık sosyal medya hesabından Filistin'in sesini duyuran Kerem Aktürkoğlu ise bileğine Filistin kefiyesi sardı.

"UMARIM GALATASARAY HER SEZON ŞAMPİYONLUK YAŞAR"

Öte yandan açıklamalarda bulunan Kerem Aktürkoğlu ayrılık sinyali verdi. Kerem, Tivibuspor’a yaptığı açıklamada, "İkinci şampiyonluğum çok özel çok anlamlı benim için. Çok duygusal anlar yaşadım ben de, umarım Galatasaray her sezon şampiyonluklar yaşar" dedi.

KEREM: BURADA OLURSAM ELİMDEN GELENİ YAPARIM

Kerem, "Ben de burada olursam her zaman elimden geleni sonuna kadar yaparım!" diyerek sözlerini tamamladı.

ARABİSTAN'DAN ASTRONOMİK TEKLİF

Öte yandan Arabistan’dan 7.5 milyon euroluk maaş teklifi alan Kerem’in kafasının karıştığı, Galatasaray’ın ise 10 milyon euro üzerindeki bir teklife sıcak baktığı belirtildi.

PİYASA DEĞERİ 17 MİLYON EURO

Transfermark’a göre piyasa değeri 17 milyon euro olarak gösterilen 25 yaşındaki Kerem Aktürkoğlu, bu sezon forma giydiği 54 maçta 15 gol atarken 9 da asist yaptı. Kerem forma giydiği 173 maçta 44 gol atarken 39 da asist yaptı.


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz