Esenyurt'ta 33 Katlı Sitede Yangın!

Bina tahliye edildi..

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Esenyurt'ta bulunan 33 katlı site içindeki bir apartmanın girişinde bulunan elektrik panosunda yangın çıktı. Üst katlarda mahsur kalan biri çocuk 4 kişi, itfaiye merdiveni yardımıyla kurtarıldı. Şu ana kadar sitede mahsur kalan aralarında çocukların da olduğu 57 kişi tahliye edildi.

Esenyurt Nazım Hikmet Bulvarı’nda bulunan 33 katlı site içindeki bir apartmanın girişinde bulunan elektrik panosunda yangın çıktı. Yangın nedeniyle binayı bir anda dumanlar sarınca, dairelerde yaşayanlar korku dolu anlar yaşadı.

DUMANLAR BÜTÜN BİNAYI SARDI

Elektrik kablolarından çıkan dumanlar, bütün binayı sardı. Alt katta oturanlar kendi imkanları ile binadan çıkarken, üst katlardakiler ise yoğun duman nedeniyle evlerinde mahsur kaldı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. 

MAHSUR KALANLAR KURTARILMAYI BEKLEDİ

Üst katlardan dumandan dolayı mahsur kalan vatandaşlar, saatlerce kurtarılmayı bekledi. İtfaiye ekipleri 4 yaşındaki bir çocuğu ve 6 aylık bebeğin de aralarında bulunduğu 8 kişiyi merdiven aracıyla kurtardı. 

YANGIN SÖNDÜRÜLDÜ

Ekiplerin çalışması sonucu yangın söndürülürken, binada mahsur kalanların tahliyesi merdivenli sepetle yapılıyor. Dumandan etkilenen kişiler sepetle indiriliyor, sağlık ekiplerince yapılan müdahalenin ardından da hastaneye sevk ediliyor. Şu ana kadar 10'u aşkın kişi itfaiye ekiplerince kurtarılırken, alt katlarda oturanların da kendi imkanlarıyla binadan çıktığı öğrenildi.


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz