Dünyanın Çivisi Çıktı!

Kocasını mutlu edecek 3 metres arıyor.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Tayland’da yaşayan 44 yaşındaki Patthema Chamnan isimli bir kadın, kocasını mutlu edebilmek için 3 yeni metres ilanı oluşturdu. Metreslere asgari ücret vereceğini söyleyen kadın, metreslerin bazı kriterlere de sahip olması gerektiği konusunda uyardı.

Tayland’da yaşayan 44 yaşındaki Patthema Chamnan isimli bir kadın yaşadığı rahatsızlıktan sonra evlilik hayatını düzeltmek için eleştirilerek hedef olabilecek bir karara imza attı.

Genç kadın internette yaptığı paylaşımda Chamnan kocası için 3 yeni eş aradığını duyurdu. Kadın iş ilanı şeklinde yaptığı duyuruda metreslerinde bulunmasını istediği kriterlerden de söz etti.

“ONUN MUTLU OLMASINI İSTİYORUM”

Metreslerinin üniversite mezunu, genç ve bekar olması gerektiğini söyleyen Chamnan hizmetlerinin karşılığında ise kadınların her birine bölgenin asgari ücreti olan 342 sterlinlik (yaklaşık 7 bin 226 TL) maaş ödemesi yapacağını açıkladı.

İş ilanını görünce kocasının çok şaşırdığını dile getiren Chamnan, “Kocam tek başına çalışıyor ve onun mutlu olmasını istiyorum. Ayrıca evde birlikte yaşayacağımız yeni kadınların olması fikri bana çok ilginç geliyor” dedi.

KRİTERLERİNİ TEK TEK AÇIKLADI

Chamnan, “Adayın çocuk sahibi olmaması gerekiyor. Eğitimli ve kültürlü olmalarını istiyorum. Benimle iyi iletişim kurmaları gerekiyor. Aynı zamanda eşimi fiziksel olarak memnun etmeyi başarabilmeleri şart. Bana eşlik edecekleri için iyi bir kişiliğe sahip olmalılar” dedi.

Eşinin iş ilanını tesadüf eseri sosyal medyada gördüğünü belirten koca Pattagon ise, “Karım bana benimle ilgilenecek birini bulmak istiyor. Aile şirketimizde çalışacak yeni personel gibi bir iş ilanı verdiğini söyledi. Bunu öğrendiğimde şoke oldum. Benim gibi olmak isteyen diğer erkekler bu konuda eşleriyle iletişime geçsinler. Eşlerinden izin istesinler ki ileride sorun çıkmasın. Asla bir metresim olsun istemedim ama karım teklif ettiği için reddetmeyeceğim." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz