Dubai Prensesi, Kocasını Sosyal Medyada Boşadı!

Dubai hükümdarının kızı, geçen yıl gösterişli bir düğünle evlendiği eşini terk ettiğini sosyal medya aracılığıyla duyurdu.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Dubai hükümdarının kızı, geçen yıl gösterişli bir düğünle evlendiği eşini terk ettiğini sosyal medya aracılığıyla duyurdu. Dubai Emiri Şeyh Muhammed bin Raşid Âl Mektum’un kızı Şeyha Mahra, "Seni boşuyorum, seni boşuyorum ve seni boşuyorum. Kendine iyi bak. Eski eşin" dedi. Şeyha Mara'nın paylaşımı sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Birleşik Arap Emirlikleri Dubai Emiri Şeyh Muhammed bin Raşid Âl Mektum’un kızı Şeyha Mahra Instagram üzerinden şok etkisi yaratacak bir paylaşım yaptı. Prenses paylaşımında eşi Şeyh Mana'dan boşandığını duyurdu.

İKİ AY ÖNCE ÇOCUK SAHİBİ OLMUŞTU

2023'te görkemli bir düğünle evlenen çift, iki ay önce çocuk sahibi olmuştu. 

"SENİ BOŞUYORUM"

Şeyha Mahra, kocasına yönelik şu sözleri paylaştı:

“Sevgili Eşim, senin diğer işlerinle meşgulken, ben buradan boşanma ilanı yapıyorum. Seni boşuyorum, seni boşuyorum ve seni boşuyorum. Kendine iyi bak. Eski eşin.”

DÜĞÜN FOTOĞRAFLARINI KALDIRDI

Şeyha Mahra'nın ailesi veya eşi henüz kamuoyuna herhangi bir yorumda bulunmadı. Yerel medyanın bildirdiği üzere, her iki taraf da sosyal medyada birbirini takip etmeyi bıraktı ve düğün fotoğraflarını kaldırdı.


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz