Devlet Bahçeli, Olcay Kılavuz'u Görevden Aldı!

Bahçeli'nin Olcay Kılavuz’un görevden alınma sebebi ortaya çıktı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Sinan Ateş cinayetinde adı geçen Olcay Kılavuz'u TBMM Grup Danışmanlığı görevinden alması gündeme bomba gibi düştü. Kılavuz'un neden ve ne zaman görevden alındığına dair detaylar ortaya çıktı.

Gazeteci Alican Uludağ, Devlet Bahçeli’nin, Sinan Ateş cinayetinin şüphelisi Olcay Kılavuz'un danışmanlık görevine Halk TV'ye yaptığı açıklama nedeniyle son verdiği bilgisini paylaştı.

"Olcay Kılavuz'un görevden alınması, geçen pazar günü oldu. Bugünkü Devlet Bahçeli-Ali Yerlikaya görüşmesiyle bir ilgisi yok” diye yazan Alican Uludağ, devamında şu ifadeleri kullandı:

“Ayrıca bu Sinan Ateş soruşturması kapsamında Kılavuz'u savcıya vereceği anlamına gelmiyor. Bahçeli'nin görevden alma gerekçesi, Kılavuz'un Halk TV'ye konuşması. Yani susmaması.”

"BU OLAYDA EN ÇOK ÜZÜLEN VE EN ÇOK MAĞDUR OLAN BENİM"

Olcay Kılavuz, Halk TV’de katıldığı programda Sinan Ateş cinayetine ilişkin şunları söylemişti:

"Bu şerefsizliklerin içerisinde bizim yer bulmamızı çeşitli saldırı, çeşitli ithamlarla bizi bu olaylara çekmek istiyorlar. Bu olaydan en çok üzülen ve en çok mağdur olan kişi benim. Namusum ve şerefimle Ülkü Ocakları gibi bir kurumda uzun yıllar görev yapmış ve kendisinden sonra Ülkü Ocakları Genel Başkanlığı yapmış birisinin böylesi menfur bir saldırıya maruz kalmasına ne rızamız olabilir, ne içinde olabiliriz, ne de böyle bir şey isteriz. Bu çok korkunç bir şey. Hatta alçakça."

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz